Želė Tortas Su Sausainiais

Sausainiai ir varškės pyragai

Yra daugybė sausainių pyragų ir pyragaičių variantų: su įvairių rūšių kremu, vaisiais, uogomis ir iš įvairių rūšių sausainių, įskaitant dietinius ir kūdikių maistą. Siūlau karštomis dienomis arba tiesiog namelyje pasigaminti sausainių ir varškės pyragą.

Sudedamosios dalys

Sausainių ir varškės pyragui pagaminti reikės:

  • sausainiai – 24 vienetai;
  • pieno – 2/3 puodelio;
  • varškės sūris – 250 gr;
  • grietinė – 4 šaukštai;
  • cukraus – 3-4 šaukštai, priklausomai nuo sausainių saldumo;
  • sviesto – 2-3 šaukštai;
  • citrinos žievelės – 2 šaukšteliai;
  • braškių (šviežių arba iš kompoto).

Želė Tortas Su Sausainiais Metodas

  1. Kremui paruošti sumaišykite varškę, grietinę, cukrų, sviestą ir citrinos žievelę.
  2. Sumaišykite arba išplakite maišytuvu iki vientisos masės.
  3. Kiekvieną sausainį pamerkite į pieną ir išdėliokite tolygiu sluoksniu po 6 sausainius. Ant kiekvieno uždėkite po šaukštą rikotos sūrio kremo.
  4. Biskvito ir kremo sluoksnius pakartokite dar 3 kartus.
  5. Torto viršų ir šonus aptepkite varškės kremu.
  6. Papuoškite tortą vaisiais arba uogomis, pavyzdžiui, braškėmis iš kompoto, citrinos žievelėmis ir baziliko lapeliais.
  7. Mėgaukitės arbatos gėrimu!

Želė pyragas su vaisiais ir sausainiais

Ingredientai

Biskvitui:

  • Biskvitui paruošti: 3 kiaušinius.
  • 100 g miltų
  • 150 g cukraus
  • Vietoj biskvito galite naudoti sausainius.
  • Pagrindas
  • Pakuotė grietinės
  • galite imti įvairiaspalvės želė
  • vaisių pagal skonį (aš ėmiau vynuogių ir braškių)
  • tirpiosios želatinos 15 g

ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO RECEPTAS

  1. Gaminame sausainį pagal standartinį receptą (galite pasigaminti šokoladinį). Želatiną užpilame vandeniu, maždaug 100 g vandens (aš turėjau tirpią, todėl ji labai greitai išbrinko).
  2. Biskvitą suplėšome gabaliukais. Grietinę sumaišome su cukrumi. Dedame želatiną ant ugnies, kad ji ištirptų, bet jokiu būdu neužviriname, kitaip želė nesukietės. Palaukiame, kol atvės iki kambario temperatūros, ir supilame želatiną į grietinę.
  3. Tada dubenį, kuriame bus želė, uždengiame maistine plėvele, sluoksniais išdėliojame sausainius ir vaisius ir supilame grietinės ir želatinos mišinį. Galima imti ant viršaus ir užpilti įvairiaspalve želė. Vandens reikia tik mažiau, nei parašyta ant pakuotės.
  4. Viską dedame į šaldytuvą ir laukiame, kol sukietės. Tada, kai sukietėja, apverčiame ant lėkštės ir nuimame maistinę plėvelę) Bon appetit!

 

Parašykite komentarą