Viskas Oro keptuvė Sparneliai
Sudedamosios dalys
1x
2x
3x
1½ kilogramo padalytų vištienos sparnelių
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
druskos ir pipirų pagal skonį
2 šaukštai ištirpinto sviesto
3 valgomieji šaukštai visko prieskonių žr. pastabas
instrukcijos
Įkaitinkite oro keptuvę iki 400 °F.
Sparnelius sumaišykite su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais ir vienu sluoksniu sudėkite į oro keptuvės krepšelį.
Kepkite 20 minučių arba kol apskrus.
Išimkite sparnelius iš orkaitės ir sudėkite į dubenį. Apšlakstykite sviestu. Sudėkite visus prieskonius ir gerai išmaišykite.
Dėkite atgal į orkaitę 2-3 minutėms.
Patiekite karštus.
pastabos
Visko prieskoniai: Jei naudojate parduotuvėje pirktus prieskonius, jie gali būti gana sūrūs. Prieš naudodami jį paragaukite, o jei jis labai sūrus, prieš kepdami sparnelius druskos nedėkite. Mums labiau patinka šis naminis visko maišelio prieskonis.
DAUGIAU PATARIMŲ
Būtinai nusausinkite sparnelius popieriniu rankšluosčiu, kad jie nepradėtų garuoti.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, kad sparneliai taptų traškūs ir prieskoniai geriau priliptų.
Išėmę sparnelius iš oro keptuvės, apšlakstykite juos trupučiu ištirpinto sviesto, kad priliptų „visko prieskoniai”.
Jei norite, kad sparneliai būtų aštresni, įberkite į prieskonius šiek tiek čili dribsnių.
Sparnelius galima patiekti iš karto, bet mes mieliau juos porai minučių įdedame atgal į orkaitę, kad prieskoniuose esančios sėklos apkeptų.
Jei norite sparnelius kepti orkaitėje, sumaišykite sparnelius su 1 šaukšteliu miltų ir 1 šaukšteliu kepimo miltelių. Prieš kepdami palaikykite šaldytuve bent 30 minučių. Apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir kepkite ant grotelių 425 °F temperatūroje apie 35 minutes (po 20 min. apverskite) arba kol taps traškūs. Jei reikia, kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Išmaišykite su sviestu ir prieskoniais pagal pirmiau pateiktą receptą.
Sparneliai yra mūsų mėgstamiausias užkandis, o šie „Everything Wings” yra sąrašo viršuje!
Jie itin traškūs ir turi daugybę skonio dėl skrudintų „Everything” prieskonių. Juose natūraliai mažai angliavandenių, o mano šeima juos suvalgo!
Everything Air Fryer Sparneliai ant lėkštės su padažu
Traškūs žaidimų dienos sparneliai
Mes mėgstame itin traškius orkaitėje kepamus vištienos sparnelius (įtraukti ir orkaitės nurodymai)! Jei norime pamaitinti minią, kepame juos orkaitėje.
Sparneliai – puikus vakarėlių maistas, kurį lengva pagaminti.
Juos galite gaminti vienodus arba pagardinti įvairiais padažais – nuo buivolų padažo iki medaus ir česnako.
Pridėkite savo mėgstamų prieskonių ar prieskoninių žolelių (arba įberkite šiek tiek čili dribsnių į viską, kad būtų šiek tiek aštriau)!
Patiekite su lengvu grietinės padažu.
Kepimo ore naujovė?
SUŽINOKITE DAUGIAU: Perskaitykite visus mūsų mėgstamiausius patarimus apie oro keptuvę, įskaitant tai, kaip ji veikia, į ką atkreipti dėmesį perkant ir ką joje kepti.
Pradėkite gaminti: čia rasite visus mūsų mėgstamiausius orkaitėje kepamų patiekalų receptus.
MŪSŲ Mėgstamiausia orkaitė: „Cosori” 5,8 kv. t XL (daugiau variantų rasite čia).
Kas yra prieskonių „Everything” sudėtyje?
Visi žino apie „Everything” prieskonius, bet ar žinojote, kokie jie universalūs?
Mums taip patinka spalvingų sezamo ir aguonų sėklų derinys su trupučiu svogūnų ir česnakų dribsnių bei trupučiu rupios druskos, kad sukūrėme savo puikiai sumaišytus „Everything Bagel” prieskonius.
Mėgstame juo apibarstyti bet ką – nuo kiaušinių ir keptų bulvių plokštainio iki net vištienos apvalkalo!
Kaip padaryti, kad viskas taptų sparneliais
„Everything Wings” sparneliai yra nuostabaus skonio ir juos labai lengva paruošti!
Oro keptuvės versija:
Nėra oro keptuvės? Ne bėda, žemiau pateiktame recepte pateikiau ir orkaitės naudojimo instrukcijas.
Sparnelius sumaišykite su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
Kepkite orkaitėje (pagal toliau pateiktą receptą), kol taps traškūs.
Išimkite sparnelius iš oro keptuvės ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir „Everything Bagel” prieskoniais.
Dėkite sparnelius atgal į orkaitę ir kepkite dar 2-3 minutes. Patiekite karštus.
Kiti gaminimo būdai
Šiuos sparnelius galima ruošti mėgstamais būdais: kepti orkaitėje, kepti ant grotelių ar net gruzdinti. Tiesiog iškepkite mėgstamu būdu, o tada sumaišykite su sviestu ir prieskoniais pagal toliau pateiktą receptą.
Sparnų patarimai
Būtinai nusausinkite sparnelius popieriniu rankšluosčiu, kad jie nepradėtų garuoti.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, kad sparneliai taptų traškūs ir prieskoniai geriau priliptų.
Jei naudojate parduotuvėje pirktus prieskonius, kai kurie jų gali būti gana sūrūs. Prieš naudodami paragaukite ir, jei prieskoniai labai sūrūs, prieš kepdami sparnelius druskos nedėkite.
Išėmę sparnelius iš oro keptuvės, apšlakstykite juos trupučiu ištirpinto sviesto, kad prieskoniai geriau priliptų.
Jei norite, kad sparneliai būtų aštrūs, įberkite šiek tiek čili dribsnių į „viskas” prieskonius.
Sparnelius galima patiekti iš karto, bet mes mieliau juos porai minučių įdedame atgal į orkaitę, kad prieskoniuose esančios sėklos apkeptų.
Turite likučių?
Vištienos sparnelius laikykite uždengtame inde arba užtrauktuku užsegamame maišelyje šaldytuve – jie bus tinkami vartoti apie 3 dienas.
Pakartotinai juos pašildykite 400 °F temperatūroje maždaug 3-4 minutes.