Venecijos stiliaus gnocchi

Gnocchi gali būti geras priedas prie sultinio. Kaip pagrindinį patiekalą mėsos koldūnus galima patiekti su daržovėmis arba grietinėlės ar grybų padažu.

Produktai Venecijos stiliaus gnocchi

Koldūnams:
Mišrus faršas – 500 gr
Kietasis sūris – 100 gr
Svogūnas – 1 sp.
Lazda – 1 vnt.
Pienas – 250 ml
Kiaušiniai – 2 vienetai.
Druska –
Malti juodieji pipirai
Grietinės padažui:
Tiršta grietinė – 3 šaukštai.
Krakmolas – 1 desertinis šaukštas
Petražolių žalumynai
Druska
Malti juodieji pipirai
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasDumplings Venecijos stiliaus
Recepto nuotrauka: Gnocchi Venecijos stiliaus – 1 žingsnis.
Mėsos gnocchi ingredientai.

Recepto nuotrauka: Venecijos stiliaus gnocchi – 2 žingsnis
Kaip paruošti mėsos gnocchi:

Perpjaukite kepinį ir pašalinkite trupinius. Supilkite šiltą pieną ir palikite 10-15 minučių pastovėti. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius, sūrį, svogūną, maltą mėsą, druską ir pipirus sudėkite į džiūvėsėlius su pienu.

Recepto nuotrauka: Gnocchi Venecijos stiliaus – 3 žingsnis
Iš masės suformuokite apvalius koldūnus.
Mėsos gnocchi virkite dideliame kiekyje pasūdyto verdančio vandens ant vidutinės ugnies 10 minučių nuo užvirimo.

Recepto nuotrauka: Venecijos gnocchi – 4 žingsnis.
Paruoškite grietinės padažą. Sumaišykite grietinę su krakmolu, supilkite vandenį, kuriame virė koldūnai, užvirinkite ir išvirkite iki norimo tirštumo. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite petražolių žolelių.

Recepto nuotrauka: Venecijos stiliaus gnocchi – 5 žingsnis
Paruoštus mėsos koldūnus apliekite padažu.
Mėgaukitės!

Parašykite komentarą