
Lengvas užkandis su šampanu
Tartaletės su sūriu ir vynuogėmis – labai lengvas ir skanus užkandis. Graikiniai riešutai puikiai papildo sūrio skonį. O elegantiškas saldžių vynuogių ir sūraus sūrio derinys paverčia šį užkandį puikiu prie pusiau saldaus šampano. Šiam patiekalui paruošti reikia labai nedaug laiko, o rezultatas – labai įspūdingas ir skanus užkandis.
RECEPTAS PRODUKTAI
- Tartaletės – 10 vnt. = 30 g
- Vynuogės – 50 g
- Dorblu sūris – 80 g
- graikiniai riešutai – 20 g
ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO RECEPTAS
- Paruoškite ingredientus pagal sąrašą. Nuplaukite vynuoges ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Graikinių riešutų branduolius padalykite į ketvirčius.
- Sūrį supjaustykite peiliu. Atsargiai atskirkite vynuoges nuo kekės.
- Užpildykite tartaletes sūriu iš vienos pusės, kitą tartaletės pusę palikdami laisvą. Laisvoje tartaletės dalyje išdėliokite graikinių riešutų branduolių ketvirčius. Tada ant sūrio sudėkite vynuoges.
- Paruoštą užkandį sudėkite į lėkštę, papuoštą salotų lapais. Patiekalą papildykite vynuogėmis.