užkandžiai prie šampano

Lengvas užkandis su šampanu

Tartaletės su sūriu ir vynuogėmis – labai lengvas ir skanus užkandis. Graikiniai riešutai puikiai papildo sūrio skonį. O elegantiškas saldžių vynuogių ir sūraus sūrio derinys paverčia šį užkandį puikiu prie pusiau saldaus šampano. Šiam patiekalui paruošti reikia labai nedaug laiko, o rezultatas – labai įspūdingas ir skanus užkandis.

RECEPTAS PRODUKTAI

  • Tartaletės – 10 vnt. = 30 g
  • Vynuogės – 50 g
  • Dorblu sūris – 80 g
  • graikiniai riešutai – 20 g

ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO RECEPTAS

  1. Paruoškite ingredientus pagal sąrašą. Nuplaukite vynuoges ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Graikinių riešutų branduolius padalykite į ketvirčius.
  2. Sūrį supjaustykite peiliu. Atsargiai atskirkite vynuoges nuo kekės.
  3. Užpildykite tartaletes sūriu iš vienos pusės, kitą tartaletės pusę palikdami laisvą. Laisvoje tartaletės dalyje išdėliokite graikinių riešutų branduolių ketvirčius. Tada ant sūrio sudėkite vynuoges.
  4. Paruoštą užkandį sudėkite į lėkštę, papuoštą salotų lapais. Patiekalą papildykite vynuogėmis.

Parašykite komentarą