Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis

Skanūs ir sveiki pusryčiai visai šeimai – pūstos varškės blyneliai su manų kruopomis. Man tai patinka:)

Ingredientai Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis (4 porcijoms)

Varškės sūris – 500 gr
Kiaušiniai – 2 vnt.
Druska – 1 žiupsnelis.
Cukrus – 2-4 šaukštai (pagal skonį)
Manno kruopos – 4 šaukštai.
Miltai – 2 valgomieji šaukštai
Vanilinis cukrus – 1 paketėlis
Kepimo aliejus – 30 ml (tiek, kiek reikia)
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSūrio varškėčiai su manų kruopomis
Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su manų kruopomis – 1 žingsnis.
Varškę sudėkite į dubenį. Įmuškite du kiaušinius, įberkite druskos, cukraus pagal skonį ir vanilinio cukraus.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis – 2 žingsnis
Gerai išmaišykite (iki vientisos masės). Suberkite manų kruopas. Išmaišykite ir palikite 5-7 minutes.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis – 3 žingsnis


Įberkite 1-2 valgomuosius šaukštus miltų, išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis – 4 žingsnis
Suformuokite sūrio pyragėlius, apvoliokite juos miltuose (tada jie bus puresni). (Arba galite šaukštu dėti sūrio pyragėlius ant keptuvės kaip blynus).

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis – 5 žingsnis
Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų. Į karštą aliejų supilkite sūrelius su manų kruopomis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol abi pusės taps auksinės. Prireikus įpilkite aliejaus.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis – 6 žingsnis
Sūrio blyneliai su manų kruopomis paruošti.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su manų kruopomis – 7 etapas.
Sūrio pyragėlius patiekite šiltus, su grietine, uogiene, džemu ar medumi.
Gero apetito!

Parašykite komentarą