Puikūs pusryčiai iš mėgstamų maisto produktų! Yra varškės ir aguonų, tik nereikia gaminti tešlos. Viską pagaminti labai greitai ir lengvai! Kviečiame išbandyti!
Produktai Sūrio pyragaičiai su aguonomis
Varškės sūris – 500 gr
Miltai – 100 gr
Aguonos – 40 gr
Kiaušiniai – 2 gr.
Cukrus – 50 gr
manų kruopos – 50-70 gr
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSūrio varškėčiai su aguonomis
Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 1 žingsnis.
Jei visus produktus turite po ranka, šiuos sūrio pyragėlius pagaminsite per 5 minutes.
Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – 2 žingsnis
Į varškę suberkite cukrų.
Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – 3 žingsnis
Įberkite žiupsnelį druskos ir aguonų.
Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 4 žingsnis.
Įmuškite kiaušinius. Gerai išminkykite (išmaišykite) šakute. Galite naudoti panardinamąjį maišytuvą.
Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 5 žingsnis.
Dabar suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – žingsnis Nr. 6
Iš masės suformuokite rutuliukus, maždaug po 100 g. Rankas šiek tiek sudrėkinkite vandeniu, tada bus lengviau iškočioti.
Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 7 žingsnis.
Kiekvieną biskvitą pabarstykite (apvoliokite) manų kruopose ir suformuokite 1,5 cm storio aguonų ir sūrio paplotėlį.
Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – žingsnis Nr. 8
Kepkite sausoje keptuvėje po dangčiu ant silpnos ugnies.
Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – 9 žingsnis
Ilgai tenka laukti, kol sūrio pyragėliai iš abiejų pusių paruduos, tačiau verta.
Kepkite, kol apskrus.
Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 10 žingsnis
Traški plutelė ir minkštas vidus, saldumo mums taip pat pakanka, o jūs pritaikykite pagal savo skonį.