Sūrio pyragaičiai su aguonomis

Puikūs pusryčiai iš mėgstamų maisto produktų! Yra varškės ir aguonų, tik nereikia gaminti tešlos. Viską pagaminti labai greitai ir lengvai! Kviečiame išbandyti!

Produktai Sūrio pyragaičiai su aguonomis

Varškės sūris – 500 gr
Miltai – 100 gr
Aguonos – 40 gr
Kiaušiniai – 2 gr.
Cukrus – 50 gr
manų kruopos – 50-70 gr

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSūrio varškėčiai su aguonomis
Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 1 žingsnis.
Jei visus produktus turite po ranka, šiuos sūrio pyragėlius pagaminsite per 5 minutes.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – 2 žingsnis
Į varškę suberkite cukrų.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – 3 žingsnis
Įberkite žiupsnelį druskos ir aguonų.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 4 žingsnis.
Įmuškite kiaušinius. Gerai išminkykite (išmaišykite) šakute. Galite naudoti panardinamąjį maišytuvą.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 5 žingsnis.
Dabar suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – žingsnis Nr. 6
Iš masės suformuokite rutuliukus, maždaug po 100 g. Rankas šiek tiek sudrėkinkite vandeniu, tada bus lengviau iškočioti.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 7 žingsnis.
Kiekvieną biskvitą pabarstykite (apvoliokite) manų kruopose ir suformuokite 1,5 cm storio aguonų ir sūrio paplotėlį.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – žingsnis Nr. 8
Kepkite sausoje keptuvėje po dangčiu ant silpnos ugnies.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su aguonomis – 9 žingsnis
Ilgai tenka laukti, kol sūrio pyragėliai iš abiejų pusių paruduos, tačiau verta.
Kepkite, kol apskrus.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su aguonomis – 10 žingsnis
Traški plutelė ir minkštas vidus, saldumo mums taip pat pakanka, o jūs pritaikykite pagal savo skonį.

Parašykite komentarą