Šaltas užkandis „Varovu”

Supjaustykite karbonadą, jautieną ir kumpį mažais griežinėliais. Supjaustykite lašinius juostelėmis ir pabarstykite druska bei pipirais. Supjaustykite olandišką sūrį griežinėliais, svogūną – griežinėliais, o svogūnus – stambiais griežinėliais. Patiekdami įdėkite užkandį į medinę lėkštę, uždengtą servetėle, ir papuoškite žalumynais. Atskirai patiekite krienų padažą, sumaišytą su grietinės padažu.

Produktai Šaltas užkandis „Varovu”

skrudintas karbonadas 125 g
kumpio 150 g
240 g jautienos
rūkyta šoninė 200 g
170 g olandiško sūrio
svogūnai 70 g
žalieji svogūnai 50 g
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
žalumynai pagal skonį

Parašykite komentarą