Ryžių pyrago įdaras su kiaušiniais ir svogūnais

Norėčiau jums pasiūlyti labai skanaus pyrago įdaro iš ryžių su kiaušiniais ir svogūnais receptą, kurį galima naudoti tiek keptiems, tiek kepamiems pyragams. Šį įdarą lengva pagaminti, o pyragus su juo gaminti patiks visiems be išimties! Iš šio produkto paruošite 20-25 vidutinio dydžio paplotėlių įdarą.

Sudedamosios dalys

Įdarui su ryžiais, kiaušiniu ir svogūnais pagaminti reikia

  • 1 paketėlis (80 g) ryžių;
  • 4 kietai virtus kiaušinius;
  • 1 svogūnas;
  • 20 g sviesto;
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Maisto gaminimo procesas

  1. Išvirkite ryžius maišelyje pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės (20-25 min.). Jei ryžius verdate ne maišelyje, ryžius reikia kelis kartus perplauti vandeniu, tada sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu santykiu 1:2 (vandens turi būti 2 kartus daugiau nei ryžių) ir virti nuo virimo apie 20 minučių (kol suminkštės) ant silpnos ugnies.
  2. Kiaušinius išvirkite (virkite 10 minučių nuo verdančio vandens pradžios), tada atvėsinkite.
  3. Išvirusius karštus ryžius sudėkite į dubenį, supilkite sviestą ir išmaišykite.
  4. Nulupkite svogūną ir kiaušinius. Svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos, retkarčiais pamaišydami. Į ryžius suberkite pakepintus svogūnus, išmaišykite ir palikite atvėsti.
  5. Kiaušinius supjaustykite peiliu ir sudėkite į ryžius bei svogūnus.
  6. Ryžius su svogūnais ir kiaušiniais pagardinkite druska ir pipirais.
  7. Skanus ryžių su kiaušiniais ir svogūnais įdaras paruoštas, galite gaminti paplotėlius!
  8. Gero apetito!

 

 

 

Parašykite komentarą