Elementaru ir gražu. Ir labai skiriasi nuo to, ką perkame parduotuvėse!
Produktai Raudonųjų serbentų puokštė (du variantai)
Degtinei su raudonaisiais serbentais:
Degtinė – 1 litras
Raudonieji serbentai – 0,5 litro
Saldus muskatas (arba sausas vermutas) – 0,25 litro
cukraus – 1 valgomasis šaukštas.
(Ingredientų kiekis gali skirtis, svarbiausia, kad būtų išlaikytas santykis: 4:2:1)
*
Dėl saldžiosios nalewkos:
Serbentų sirupas
Raudonieji serbentai – 1 puodelis
Saldusis vermutas arba muskatas – 0,5 puodelio
Degtinė – 0,5 puodelio
Autorius: dichulya

Šaltinis: http://dichulya.livejournal.com/
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Raudonųjų serbentų Nalewka (du variantai)
Recepto nuotrauka: Raudonųjų serbentų „Nalewka” (dvi versijos) – 1 žingsnis.
1. Raudonųjų serbentų degtinė.
Geros 40% degtinės – 4 dalys, serbentų – 2 dalys, saldžiojo muskato – 1 dalis (arba „Nolly Pra” sausojo vermuto – 1 dalis). + 1 valgomasis šaukštas cukraus.
Recepto nuotrauka: Raudonųjų serbentų „Nalewka” (dvi versijos) – 2 žingsnis
Sudėkite viską į butelį ir dvi savaites stebėkite, koks gražus jis bus.
Laikykite jį tamsioje vietoje. Aš jo net neįtempiu – jis skaidrus ir gražus kaip akvariumas.
Recepto nuotrauka: Raudonųjų serbentų nalewka (du variantai) – 3 žingsnis
Galite pasigaminti „džino ir toniko” kokteilio variantą, naudodami tokią degtinę: labai gera karštyje, o spalva – ah-ah!
Jis tinka kaip dovana (buteliuką galite papuošti raukiniais, lankeliais, blizgučiais ir pritvirtinti lašišos uodegą)). O kaip jis dera su marinuota ar marinuota lašiša arba lašiša raudonajame vyne su apelsinais: pusiau užšaldytas – tai kažkas!
Recepto nuotrauka: Raudonųjų serbentų „Nalewka” (dvi versijos) – 4 žingsnis 2.
Saldesnis variantas, pavyzdžiui, „nalewka” arba likeris:
Čia mums prireiks želė sirupo – kai jis bus ką tik nusunktas ir įpiltas cukraus. Užviriname jį puode, kol cukrus ištirpsta, ir atskiriame jį į savo puodą… gerai… stiklinę. Leidžiame jam atvėsti.
Imame 1 litro talpos butelį. Į butelį įpilkite stiklinę raudonųjų serbentų, stiklinę želė sirupo, pusę stiklinės saldaus vermuto arba „Muscat”, užpilkite degtine, suplakite ir palikite dviem mėnesiams tamsoje.
Recepto nuotrauka: Raudonųjų serbentų nalewka (dvi rūšys) – 5 žingsnis
Tai labai, labai skiriasi nuo to, ką perkame parduotuvėse!