Plikyti blyneliai su pienu Receptas


Plikyti blyneliai su pienu

Plikyti blyneliai su pienu yra puikus desertas, kuris džiugina tiek vaikus, tiek suaugusiuosius! Šie blyneliai yra lengvi, purūs ir nuostabiai skanūs. 🥞 Šiame recepte dalinsimės visais žingsniais, kaip juos pagaminti, kad jūsų blyneliai būtų tobulos tekstūros ir skonio.

Ingredientai

  • 1 puodelis aukščiausios rūšies miltų 🌾
  • 2 šaukštai cukraus 🍬
  • 1/2 šaukštelio druskos 🧂
  • 1 puodelis pieno 🥛
  • 2 dideli kiaušiniai 🥚
  • 50 g sviesto (ištirpinto) 🧈
  • 1 šaukštelis vanilės ekstrakto (nebūtinai) 🌼

Recepto paruošimas

1. Pirma, paruoškite ingredientus

Visus ingredientus paruoškite iš anksto. Miltai, cukrus ir druską gerai sumaišykite dideliame dubenyje. Tam jums prireiks šluotelės arba sietelio, kad ingredientai gerai susimaišytų. 🍽️

2. Paruoškite pieno mišinį

Kitame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius, ištirpintą sviestą ir vanilės ekstraktą. Gerai išplakite, kol viskas bus vienalytė masė. 🥣

3. Sujunkite sausas ir šlapias sudedamąsias dalis

Atidžiai supilkite pieno mišinį į sausą miltų mišinį. Švelniai maišykite, kol viskas gerai susimaišys. Stenkitės nepermaišyti, kad blyneliai būtų purūs. 🌪️

4. Pasiruoškite kepti

Pasirinkite didelę keptuvę arba keptuvę ir šiek tiek įšilinkite ją vidutinėje temperatūroje. Įpilkite šiek tiek aliejaus ar sviesto, kad blyneliai neprikibtų. 🧊

5. Kepkite blynelius

Pilkite nedidelį kiekį tešlos į keptuvę, formuodami apskritimus. Kepkite kiekvieną blyną maždaug 2-3 minutes arba kol ant paviršiaus atsiras burbuliukų. Tada apverskite ir kepkite dar 1-2 minutes, kol blynai taps auksinės spalvos. ✨

6. Patiekite blyneliai

Patiekite karštus blynelis su mėgstamais padažais. Tai gali būti uogienė, šviežios uogos, medus ar klevų sirupas. Nepamirškite pabarstyti cukraus pudros viršuje, jei norite! 🍯🍓

Skanaus!

Naudodamiesi šiuo receptu, jūs tikrai išgausite skanius ir purius plikyčius blynelius. Jie puikiai tinka pusryčiams, deserto arba net kaip užkandis dienos eigoje. 🥰

Parašykite komentarą