picos tešla be mielių

15 minučių picos tešlos receptas (Be mielių)

Negaiškite valandų valandas gamindami picos tešlą! Vietoj to greitai ir greitai pagaminkite visą picą, kokios tik galite norėti, naudodami mano 15 minučių picos tešlos receptą (be mielių!)!

 

Ingredientai

  • 2 1/2 puodelio (12 1/2oz/355g) universalių miltų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3/4 puodelio + 2 valgomieji šaukštai (7oz/187g) vandens, maždaug
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 5 minučių picos padažas
  • mocarelos sūrio, tarkuoto
  • šviežias raudonėlis arba pasirinktos šviežios žolelės papuošimui
  • pepperoni

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C (400 °F).
  2. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Plakite, kol gerai susimaišys, ir atidėkite į šalį.
  3. Atskirame puodelyje ar puodelyje sumaišykite vandenį ir aliejų.
  4. Lėtai supilkite vandens mišinį į miltų mišinį, šiek tiek sulaikydami, jei jo viso nereikės.
  5. Mediniu šaukštu arba rankomis maišykite, kol tešla bus minkšta, bet nelipni. Jei tešla per sausa, įpilkite truputį daugiau vandens.
  6. Lengvai pabarstykite miltais darbo vietą ir kočėlą, tada rankomis iškočiokite tešlą į 12 colių apskritimą (norėdami pagaminti 2 mažesnes picas, padalykite tešlą į dvi dalis ir iškočiokite į 2 8 colių picas).
  7. Perkelkite picos pagrindą ant nepridegančio picos pagrindo arba didelės kepimo skardos. Ant picos pagrindo užtepkite 5 minučių picos padažo. Gausiai užklokite sūrio, pipirinių sūrelių ir šviežio raudonėlio sluoksniu.
  8. Kepkite picą 15-17 minučių arba kol ji įgaus auksinę spalvą. Supjaustykite griežinėliais ir mėgaukitės!

Recepto pastabos

Norėdami laikyti žalią picos tešlą, įsitikinkite, kad ji sandariai uždengta maistine plėvele. Laikykite šaldytuve iki 24 val. Norėdami laikyti picos likučius, uždenkite sandarų indą ir laikykite šaldytuve iki 3 dienų.

Parašykite komentarą