Patiekalas Iš Kukurūzų Tešlos

Tešla kukurūzų šunims

Populiarus amerikietiškas patiekalas – kukurūzų dagas. Tai yra mūsų dešrelių tešloje analogas. Patiekalas ruošiamas kaip užkandis ir vartojamas karštas arba šaltas.

Paruošimo aprašymas:

Kukurūzų dešrelės tešloje yra alternatyvus patiekalas kukurūzų dešrelėms. Šis užkandis gaminamas iš kukurūzų ir kvietinių miltų, sumaišytų su kiaušiniais ir pienu iki tirštos grietinės konsistencijos. Šakočiai kepami ant iešmelių ir patiekiami karšti arba šalti.

Sudėtis / ingredientai:

  • Sudėtis: dešrelės – 10 vnt.
  • Kukurūzų miltai – 1 puodelis
  • Kvietiniai miltai – 1 puodelis
  • Pienas – 1 stiklinė
  • Kiaušinis – 1 vnt.
  • sodos – pagal skonį
  • Druska ir cukrus – pagal skonį
  • Augalinis aliejus – pagal skonį (kepimui)

Kaip pasigaminti kukurūzų šunų tešlą

  1. Siūlau nesudėtingą šio garsaus amerikietiško užkandžio receptą. Tešla gaminama iš dviejų rūšių miltų, pridedant pieno ir kiaušinių.
  2. Prieš pradėdami minkyti tešlą, ant ilgų medinių iešmelių užmaukite dešreles.
  3. Užminkykite tešlą iš pieno, kiaušinių, miltų, sodos ir druskos. Tešlos konsistencija turi būti šiek tiek tirštesnė nei blynams.
  4. Supilkite tešlą į stiklinę, į ją smeikite ant iešmelio užmautas dešreles.
  5. Gauname – ir iš karto siunčiame į giliuosius riebalus.
  6. Paprastai į nedidelę gilią keptuvę pilu augalinį aliejų, bet galite naudoti geležinį puodelį ar kitą aukštą indą.
  7. Šuns šaknį iš karto išskleidžiame ant lėkštės su servetėle, kad pašalintume riebalų perteklių, ir tada perkeliame į kitą indą.

Parašykite komentarą