Čia pateikiamas receptas, kaip pasigaminti ryazhenka namuose. Naminę ryazhenka galima pasigaminti labai greitai ir, svarbiausia, iš lengvai prieinamų produktų. Išbandykite vieną kartą ir jis taps vienu iš jūsų mėgstamiausių.
Produktai Naminis Ryazhenka
Pienas – 1 l
20 % grietinės – 2 šaukštai.
Cukrus, uogienė, uogos (nebūtina) – pagal skonį
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas namuose kepta ryazhenka
1 žingsnis.
Paruoškite produktus namų ryazhenka gamybai.
Maisto gaminimo recepto nuotraukos: namuose kepta ryazhenka – 2 žingsnis
Kaip pasigaminti ryazhenka namuose:
Šviežią pieną iš maišelio supilkite į puodą.
Receptas nuotrauka: naminė ryazhenka – 3 žingsnis
Užvirinkite pieną ant vidutinės ugnies (būkite atsargūs, kad „neišbėgtų”).
Recepto nuotrauka: Ryazhenka homemade – 4 žingsnis.
Sumažinkite ugnį ir virkite pieną apie 1 valandą, kol pienas taps švelniai kreminės spalvos.
Recepto nuotrauka: Ryazhenka namų gamybos – žingsnis #5
Po valandos nukelkite puodą nuo ugnies, atvėsinkite pieną iki šilto (ne daugiau kaip 36 laipsnių). Įpilkite grietinės, išmaišykite.
Recepto nuotrauka: Naminė Ryazhenka – 6 žingsnis.
Dar nevirtą ryazhenka padėkite šiltoje vietoje 8-9 valandoms, kol bus visiškai paruoštas. Pageidautina uždengti rankšluosčiu.
Jei pageidaujate, į paruoštą naminę riaženką pagal skonį galite įberti cukraus, vaisių ar uogų.
Uždenkite puodą dangčiu arba supilkite ryazhenka į mažus stiklainius su dangteliais.
Recepto nuotrauka: naminė ryazhenka – 7 žingsnis
Paruošta naminė ryazhenka. Gero apetito!