Miš-mašas (bulgariškas omletas)

Mišrainė – bulgariškas omletas su fetos sūriu, pomidorais, saldžiosiomis paprikomis, svogūnais ir žolelėmis.

Produktai Miš-mašas (bulgariškas omletas)

Vištienos kiaušiniai – 3-4 kiaušiniai.
Saldžioji paprika – 1 vnt.
Dideli pomidorai – 1 pomidoras.
Brynza sūris – 100 g
Svogūnas – 1 vnt.
Žaliųjų svogūnų – 2-3 vienetai.
Petražolių žalumynai – pora šakelių
Augalinis aliejus – 1-2 šaukštai.
Druska – pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasMish-mash (bulgarų omletas)
Recepto nuotrauka: Mišrainė (bulgariškas omletas) – 1 žingsnis.
Paruoškite visus omletui su daržovėmis ir sūriu (bryndza) reikalingus produktus. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves.

Paruoškite recepto nuotrauką: Mišrainė (bulgariškas omletas) – 2 žingsnis.
Kaip pasigaminti bulgarišką omletą su pomidorais, paprikomis, svogūnais, žolelėmis ir fetos sūriu:

Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kelias minutes pakepinkite.

Recepto nuotrauka: Mišrainė (bulgariškas omletas) – 3 žingsnis.
Tada supjaustykite papriką, suberkite į svogūnus ir kepkite 3-4 minutes.

Recepto nuotrauka: Mišrainė (bulgariškas omletas) – žingsnis Nr. 4.
Tada supjaustykite pomidorą, suberkite į daržoves ir kepkite 3-4 minutes.

Recepto nuotrauka: Mišrainė (bulgariškas omletas) – 5 žingsnis.
Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir petražoles, taip pat sudėkite į keptuvę su daržovėmis ir virkite 3 minutes.

Recepto nuotrauka: Mišrainė (bulgariškas omletas) – žingsnis Nr. 6.
Sutrupinkite bryndzą, suberkite į keptuvę ir viską kartu pakepkite 2-3 minutes.

Recepto nuotrauka: Mišrainė (bulgariškas omletas) – žingsnis Nr. 7.
Tuo tarpu suplakite kiaušinius, supilkite į keptuvę, atsargiai išmaišykite, pasūdykite, papipirinkite, uždenkite ir kepkite omletą su sūriu (fetos sūriu) ir daržovėmis ant silpnos ugnies, kol norėsite. (Aš mėgstu visiškai išvirtą omletą.)

Recepto nuotrauka: Mišrainė (bulgariškas omletas) – žingsnis Nr. 8
Mišrainę – bulgarišką omletą su pomidorais, paprikomis ir feta – patiekite tiesiai keptuvėje.

Parašykite komentarą