Makaronai su mėsa ir daržovėmis
Labai skanūs, sotūs ir paprasti, lengvai pamaitinsite šeimą.
SUDEDAMOSIOS DALYS
- džiovintas raudonėlis – 1 žiupsnelis
- lauro lapų – 1 vnt.
- Druskos – skonio
- pomidorų padažas – 200 ml
- vandens – 200 ml
- česnako – 2 skiltelės
- spagečiai – 500 g
- Baltieji kopūstai – 5 lapai
- augalinio aliejaus kepimui – 5 st. l.
- morkos – 2 vnt.
- svogūnų svogūnai – 3 galvutės
- kiauliena – 600 g
RECEPTAS ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
- Mėsą supjaustykite kubeliais.
- Morkas taip pat smulkiai supjaustykite.
- Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.
- Kopūstus supjaustykite mažais kubeliais.
- Mėsą apkepkite įkaitintame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą, sudėkite svogūnus ir morkas.
- Kai daržovės šiek tiek apskrus, pasūdykite, įdėkite lauro lapą, raudonėlį ir susmulkintą česnaką.
- Supilkite pomidorų padažą ir palikite porą minučių troškintis.
- Supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir ant mažos ugnies troškinkite 30-40 minučių. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens. Pabaigoje pagal skonį įberkite žalumynų.
- Išvirkite 500 g spagečių ir patiekite. Gero apetito!