Lietuviškas kepsnys

Nulupta ir nuplauta mėsa supjaustoma skersai pluošto ir apkepama margarine su miltais ir smulkintu svogūnu. Nulupkite bulves, supjaustykite jas dideliais griežinėliais ir kepkite atskirai. Sudėkite mėsą ir bulves į puodą, užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų turinį, įpilkite pomidorų tyrės, druskos, pipirų ir troškinkite 40 minučių. Prieš pat paruošiant supilkite vyną. Prieš patiekiant troškinį apibarstykite smulkintais česnakais ir kapotomis žolelėmis.

Produktai Lietuviškas kepsnys

jautiena 500 g
bulvės 500 g
sviestas margarinas 100 g
svogūnai 3 vnt.
raudonas sausas vynas 50 g
česnakas 1 svogūnėlis
kvietinių miltų 1 valgomasis šaukštas.
pomidorų tyrė 1 valgomasis šaukštas
krapai žali 0,5 puokštės
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį

Parašykite komentarą