Lietuviška bulvių košė

Paruoštas bulves ir svogūnus virkite mėsos sultinyje, kol suminkštės, ir sutrinkite. Susmulkinkite rūgštynių ir salierų lapus ir sudėkite juos į sultinį, sumaišytą su bulvių tyre. Pagardinkite druska ir pipirais ir užvirinkite. Kietai virtą kiaušinį perpjaukite pusiau, apvoliokite miltuose, kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose, apkepkite kartu su dešra. Sriubą patiekite su dešra, puse kiaušinio ir grietine.

Produktai Lietuviška bulvių košė

bulvės 4 vnt.
svogūnai 2 galvutės
rūgštynės 100 g
arba špinatai 100 g
salierų žalumynai 50 g
dešra 100 g
kiaušiniai 3 vnt.
miltai 3 šaukštai
džiūvėsėliai 1 valgomasis šaukštas
margarinas 20 g
grietinė 4 šaukštai
mėsos sultinys 1,5 l
arba kaulų sultinys 1,5 l

Parašykite komentarą