Kiniška sriuba

Kiniška sriuba Sudedamosios dalys

  • 2 nedidelės vištienos šlaunelės
  • 3 cm šviežio imbiero šaknies
  • Druska
  • ½ raudonosios (-ųjų) paprikos (-ų), smulkiai supjaustytos kubeliais
  • 2 pavasariniai svogūnai, supjaustyti žiedais
  • 3 grybai, smulkiai supjaustyti kubeliais
  • 50 g bambuko ūglių, smulkiai supjaustytų kubeliais arba koteliais
  • 50 g smulkiai supjaustytų pupelių daigų
  • ½ šaukštelio sambal oelek arba daugiau, jei reikia
  • ½ litro vandens
  • 1 šaukštelis austrių padažo
  • ½ šaukštelio sezamo aliejaus
  • 1 kiaušinis (-iai), išplaktas (-i)
  • 3 šaukštai sojos padažo arba daugiau, jei reikia

Paruošimas

Darbo laikas apie 45 min.

Iš viso maždaug 45 minutės
Pasūdykite vandenį, sudėkite imbierą ir vištienos šlauneles, užvirinkite ir virkite apie pusvalandį. Išimkite mėsą, nuimkite nuo kaulo. Išimkite imbierą.

Į sultinį įpilkite sojų padažo, austrių padažo ir sambal oelek. Dabar į sriubą sudėkite bambukų ūglius, sojų pupelių daigus, paprikas, svogūnus ir grybus. Sudėkite mėsą. Trumpai užvirinkite sriubą ir šakute į sriubą įverkite kiaušinį. Nukelkite sriubą nuo ugnies ir supilkite sezamų aliejų.

Apžvalga
recipe image
Recepto pavadinimas
Kiniška sriuba
Paskelbta
Paruošimo laikas
Vidutinis įvertinimas
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Parašykite komentarą