Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis

Įdaryti kiaušiniai – puikus užkandis prie bet kokio šventinio stalo. Kiaušiniams su menkės kepenėlių įdaru nereikia daug laiko ir pastangų. Pasigaminkite skanų užkandį ir mėgaukitės!

Produktai Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis

Ingredientai (5 porcijoms)
Kietai virti kiaušiniai – 5 kiaušiniai
Menkės kepenų konservai – 1 stiklainis
Svogūnai – 2 vnt.
Augalinis aliejus – kepimui
Petražolių žalumynai – papuošimui
Kukurūzų arba granatų sėklos arba spanguolės (neprivaloma) – papuošimui
Įdarui galite naudoti grybus, sūrį, vištieną, ką tik norite.

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis
Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – 1 žingsnis
Sudedamosios dalys.

Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – 2 žingsnis
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.

Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – 3 žingsnis
Supjaustykite svogūną griežinėliais.

Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – 4 žingsnis
Aliejuje pakepinkite svogūnus.

Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – 5 žingsnis
Sumaišykite trynius, menkės kepenėles ir svogūną.

Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – 6 etapas.
Suplakite mikseriu.

Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – žingsnis Nr. 7
Įdarą sudėkite į pypkės maišelį. Kiaušinių baltymus pripildykite įdaro.

Recepto nuotrauka: Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis – 8 žingsnis
Įdarytus kiaušinius papuoškite petražolėmis ir kukurūzais, granatais arba spanguolėmis.
Mėgaukitės!

Parašykite komentarą