kiaulienos troskinys

TROŠKINYS SU KIAULIENA IR BULVĖMIS

Paprastas, bet labai skanus mėsos troškinys iš kiaulienos ir bulvių. Kiekvieną kartą, kai jį patiekiu svečiams, jie lieka sužavėti ir patenkinti.

Ingredientai

  • kiaulienos mentės: Sudedamosios dalys: 500 g kiaulienos sprandinės.
  • bulvių: 8
  • morkos: 2
  • svogūnai: 2
  • česnako: 2-3 skiltelės
  • miltai: 1 arbatinis šaukštelis
  • grietinė : 1 valgomasis šaukštas
  • druska
  • pipirai
  • šviežių petražolių (neprivaloma)
  • bazilikas
  • raudonėlis
  • rozmarinas
  • Vanduo

Recepto paruošimas

  1. Pirmiausia kiaulieną supjaustome kubeliais ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje be jokių riebalų, kol ji apskrunda.
  2. Perkeliame juos į puodą, įpilame tik truputį vandens, kad neprakaituotų, ir troškiname apie 15 minučių.
  3. Tuo tarpu į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, o kai apkeps – griežinėliais supjaustytas morkas.
  4. Viską sudėkite į puodą ir troškinkite apie 10 minučių. Tada sudedame supjaustytas bulves, ne stambiai – maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
  5. Tada įpilame dar šiek tiek vandens, sudedame prieskonius, išskyrus prieskonines žoleles, česnaką, lengvai išmaišome ir paliekame virti, kol bulvės bus „paruoštos”.
  6. Po to į grietinę įmaišome miltus, įpilame kelis lašus vandens, kad būtų skystesnė, ir supilame į puodą, iš karto išmaišome, palaukiame, kol įkais, užvirs, sutirštės, sudedame žoleles, išmaišome. Mėgaukitės!
  7. Rekomendacija: „Jei norite, kad jūsų patiekalas būtų gaminamas su šlakeliu, naudokite jį su šlakeliu: Galite rasti daugiau troškinių su kiauliena receptų: Troškiniai su kiauliena.

Parašykite komentarą