Kepta žuvis ir daržovės

Lengva ir skani žuvies ir daržovių vakarienė.

Produktai Kepta žuvis ir daržovės

Pangasijaus filė arba kita balta žuvis – 600 g
Meksikietiškų daržovių mišinys – 400 g
Svogūnai – 1 sp.
Citrinų sultys – 1 valgomasis šaukštas.
Augalinis aliejus – 2 šaukštai.
Druska – pagal skonį
Maltų pipirų – pagal skonį
Šviežios žolelės – patiekimui

1. Žuvies filė supjaustykite porcijomis, apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir pipirais.

2. Kepimo indo dugną ištepkite augaliniu aliejumi.

3. Įdėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Tada tarp jų sudėkite žuvies filė.

4. Ant viršaus sudėkite meksikietišką mišinį, šiek tiek pasūdykite ir apšlakstykite augaliniu aliejumi.

5. Pašaukite žuvį ir daržoves į 200 °C temperatūros orkaitę 30 minučių.

6. Virtą žuvį ir daržoves pabarstykite smulkintais žalumynais. Gero apetito!

Parašykite komentarą