Juodųjų serbentų ir bananų kokteilis

Vitaminų turtingas juodųjų serbentų ir bananų kokteilis su pienu ir kefyru. Kokteilis yra vidutinio tirštumo, subalansuoto saldžiarūgščio skonio. Bananai ir pienas – jie puikiai atskiedžia sodrų, ryškų serbentų skonį ir padaro jį minkštesnį bei švelnesnį.

Ingredientai Juodųjų serbentų ir bananų kokteilis (2 porcijoms)

Juodieji serbentai (švieži arba šaldyti) – 200 g.
Bananai – 200 gr
Pienas (3,2 % riebumo) – 100 ml
Kefyras (3,2 % riebumo) – 100 ml
Cukrus – 25 gr
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Juodųjų serbentų ir bananų kokteilis
Recepto nuotrauka: Juodųjų serbentų ir bananų kokteilis – 1 žingsnis.
Paruoškite tinkamus ingredientus.
Žiemą vietoj šviežių serbentų galite naudoti šaldytus. Šaldytus serbentus galima atitirpinti prieš gaminant gėrimą.

Recepto nuotrauka: Juodųjų serbentų ir bananų kokteilis – 2 žingsnis
Juoduosius serbentus nuplaukite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

Recepto nuotrauka: Serbentų ir bananų kokteilis – 3 žingsnis
Nulupkite bananą ir supjaustykite jį mažais griežinėliais.

Recepto nuotrauka: Serbentų ir bananų kokteilis – 4 žingsnis
Supilkite pieną ir kefyrą į maišytuvo dubenį.

Recepto nuotrauka: serbentų ir bananų kokteilis – 5 žingsnis.
Sudėkite serbentus ir bananus.

Recepto nuotrauka: serbentų ir bananų kokteilis – žingsnis Nr. 6.
Įberkite cukraus.

Recepto nuotrauka: serbentų ir bananų kokteilis – žingsnis Nr. 7.
Sumalkite ingredientus trintuvu.
Jei norite, atvėsinkite kokteilį.

Recepto nuotrauka: Serbentų ir bananų kokteilis – 8 žingsnis
Supilkite juodųjų serbentų ir bananų kokteilį į stiklines ir patiekite.

Recepto nuotrauka: Serbentų ir bananų kokteilis – 9 žingsnis
Gero apetito!

Parašykite komentarą