Greitai Marinuoti Burokeliai

Greitai marinuotų burokėlių receptas

Noriu jums pasiūlyti puikų greitai marinuotų burokėlių receptą . Skanus užkandis bus paruoštas per 2 valandas. Tai labai skanu, būtinai turėtumėte išbandyti. Tokie burokėliai puikiai tinka su mėsa, kepta keptuvėje arba ant anglių.

Ingredientai

Greitam marinuotų burokėlių paruošimui reikės:

  • žalių burokėlių – 2 vnt. (nedidelių);
  • svogūno – 0,5 vnt;
  • druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų – pagal skonį;
  • cukraus – 3 šaukšteliai;
  • prancūziškų garstyčių – 1 šaukštelis;
  • 9 % stalo acto – 2 šaukšteliai;
  • karšto vandens – 50 ml.

Gaminimo procesas

  1. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
  2. Į karštą vandenį įpilkite prancūziškų garstyčių, acto ir cukraus, marinatą maišykite, kol cukrus ištirps.
  3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais, pridėkite prie burokėlių. Supilkite paruoštą marinatą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite burokėlius ir palikite vėsioje vietoje (šaldytuve) 2 valandoms. Po valandos burokėlius išmaišykite.
  4. Tada nusunkite marinatą, o skanius greitai paruoštus marinuotus burokėlius sudėkite į lėkštę arba salotinę ir patiekite.
  5. Mėgaukitės patiekalu!

Parašykite komentarą