Degtinės tinktūra Naminis konjakas

Naminis konjakas yra malonaus skonio, su ryškiomis riešutų natomis ir šiek tiek aitriu imbiero poskoniu. Jį galima greitai ir lengvai pagaminti iš turimų ingredientų.

Produktai Degtinės tinktūra Naminis konjakas

Degtinė – 1 l
Migdolai – 12 vnt.
Džiovintos slyvos be kauliukų – 10 vnt.
Ąžuolo žievė (džiovinta, „vaistinė”) – 2 šaukštai.
Šviežia imbiero šaknis – 2 šaukštai susmulkintos šaknies arba 5 dideli žiedai.
Cukrus (nebūtina) – 1 šaukštelis.
Vaizdo įrašas receptasVodkos tinktūra „Naminis brendis

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasNastoyka su degtine „Naminis konjakas
Recepto gaminimo nuotraukos: „Naminė brendžio” degtinės tinktūra – 1 žingsnis
Norėdami paruošti tinktūrą, paruoškite stiklinį indelį. Migdolus supjaustykite pusiau, džiovintas slyvas nuplaukite, imbiero šaknį supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.
Sudėkite visus ingredientus, išskyrus cukrų, į stiklainį.

Recepto nuotrauka: Degtinės tinktūra „Naminis brendis” – 2 žingsnis
Supilkite degtinę.

Recepto gaminimo nuotraukos: Degtinė „Naminis brendis” – žingsnis Nr. 3.
Padėkite tamsioje vėsioje vietoje savaitei.

Recepto gaminimo nuotraukos: Degtinė „Naminis brendis” – žingsnis Nr. 4.
Po savaitės paragaukite tinktūros, jei norite, įberkite cukraus, suplakite ir padėkite tamsioje vietoje dar vienai savaitei.

Recepto paruošimo nuotrauka: Degtinės tinktūra „Naminis brendis” – žingsnis Nr. 5
Tinktūrą nuo stambių dalelių pertrinkite per sietelį. Geresniam filtravimui paimkite piltuvėlį, įdėkite į jį 2 medvilninius diskelius ir filtruokite tinktūrą (ši procedūra užtruks).

Recepto nuotrauka: „Naminio konjako” degtinės tinktūra – 6 žingsnis
„Naminio konjako” tinktūra paruošta.

Parašykite komentarą