Cepelinai (bulvių paplotėliai)

Žalias bulves nulupkite, sutarkuokite ir išspauskite. Likusias bulves išvirkite „striukėje”, nulupkite ir sutrinkite. Sudėkite žalias ir virtas bulves, įberkite druskos ir sumaišykite. Gautą masę supjaustykite apvaliais dubenėliais, į juos sudėkite maltą mėsą, suformuokite rutuliukus ir virkite pasūdytame vandenyje 20-25 minutes. Patiekite su kiaulienos spragėsiais ir keptais svogūnais.

Produktai Cepelinai (bulvių paplotėliai)

žalios bulvės 240 g
virtos bulvės 55 g
druskos pagal skonį
maltai mėsai
mėsa 60 g
kiaulienos riebalai 5 g
svogūnai 10 g
vanduo 5 g
pipirų pagal skonį
druskos pagal skonį

Parašykite komentarą