Barščiai su krūtinine arba nugarine

Išvirkite rūkytą kiaulienos nugarinę arba krūtininę. Į sultinį sudėkite pakepintus svogūnus, morkas, petražoles, prieskonius ir cukrų ir virkite dar 10 minučių. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus burokėlius, supilkite burokėlių sūrymą ir vėl užvirinkite. Patiekite su rūkytos mėsos gabalėliu ir grietine. Virtas bulves patiekite atskirai.

Paruoškite raugintus burokėlius:

Burokėlius išvirkite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sudėkite į emaliuotą dubenį, užpilkite virintu atšaldytu vandeniu, įdėkite ruginės duonos ir palikite kambario temperatūroje 6 dienas, kad raugtų.

Produktai Barščiai su krūtinine arba nugarine

Rūkytas keptas krūtinkaulis 17 g
arba krūtinėlė 17 g
Sultinys iš rūkytos mėsos 100 g
Rūgštieji burokėliai 65 g
burokėlių sūrymas 83 g
svogūnai 10 g
morkos 10 g
petražolės šaknis 4 g
kiaulienos riebalai 6 g
druska 2 g
kvapieji pipirai 0,05 g
lauro lapai 0,05 g
cukraus 2 g
virtos bulvės 100 g
grietinė 15 g

Parašykite komentarą