vistiena su pievagrybiais orkaiteje

Vištiena su pievagrybiais orkaitėje

maisto gaminimo patarimai

Vištiena su pievagrybiais orkaitėje yra skanus ir dietinis receptas, kurį gali pasigaminti kiekvienas, kuris laikosi paveikslėlio. Švelni iškepta mėsa ir kvapnūs grybai puikiai dera su grietine. Kad patiekalas būtų kuo naudingesnis, geriau imti neriebią grietinę. Kitas patiekalas, kuriame grybai puikiai dera su paukščiu, yra Julien iš vištienos ir grybų cocotte makers .

INGREDIENTAI

  • Vištienos filė – 500 g
  • Šampinjonai – 300
  • Grietinė – 150 g
  • Svogūnų svogūnai – 1 vnt.
  • Sūris – 150 g
  • Čiobreliai – 3 šakelės

KAIP KEPTI

  1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumaišykite su 1 šaukšteliu MAGGI® SPICES UNIVERSAL SPICE BOUQUET.
  2. Nulupkite ir supjaustykite svogūną, nuplaukite ir supjaustykite grybus.
  3. Pakepinkite svogūnus ir grybus, kol suminkštės.
  4. Sutarkuokite sūrį, sumaišykite su grietine.
  5. Į formą sudėkite filė, tada grybus ir užpilkite padažu. Kepkite orkaitėje 45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
  6. Paruoštą patiekalą pabarstykite čiobrelių lapeliais.

Parašykite komentarą