troskiniai su kiauliena

Tripe korėjiečių kalba

Atrodo, kad patiekalus iš subproduktų sunku paruošti, ir taip yra iš tikrųjų. Tačiau jei per dieną ruošiate kitus patiekalus, jums tai neatrodys sudėtinga. Svarbiausia čia – kruopščiai išvalyti ir išvirti skrandį. Aš naudoju kiaulienos skrandį, nes jis greičiau išverda ir virdamas neturi tokio kvapo kaip jautiena. Parduotuvėse galite nusipirkti jau nuluptų subproduktų, tačiau mes jais neprekiaujame. Todėl parodysiu jums visą procesą nuo pradžios iki pabaigos.

Beje, galite nedėti morkų – tai nėra pagrindinis produktas, o tik suteikia patiekalui apimties ir sotumo. Aš taip pat nededu sojų padažo, bet galite jo įpilti. Nepamirškite tik tada sumažinti druskos kiekį.

Ingredientai

  • Kiaulienos skrandis – 1 vnt.
  • Svogūnų svogūnai (dideli) – 1 vnt.
  • Morkos – 1 vnt.
  • Česnakas – 2-3 skiltelės
  • 9 % acto – 2 valgomieji šaukštai
  • Druska – 1,5 šaukštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 2-3 žiupsneliai
  • Korėjietiškų morkų prieskonių – 0,5 šaukštelio
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai.

Žingsnis po žingsnio receptas

  1. Paimkite reikiamus ingredientus korėjietiškai tripe hee (iš esmės salotoms) pagaminti. Kruopščiai nuvalykite kiaulienos skrandį nuo gleivių iš abiejų pusių ir nuplaukite šiltame vandenyje. Nulupkite daržoves ir nuplaukite.
  2. Įdėkite kiaulienos skrandį į daugiafunkcinį dubenį arba į puodą, įberkite druskos ir užpilkite karštu vandeniu. Jis turi apsemti skrandį. Lėtinėje viryklėje įjunkite „Virimo” režimą 2 valandoms – aš juo pasinaudojau. Jei virsite puode, prireiks tiek pat laiko. Galite įdėti porą lauro lapų arba prieskonių.
  3. Tada išimkite išvirtą skrandį iš indo ir šiek tiek atvėsinkite. Perpjaukite per pusę ir atskirkite viršutinę tamsiąją dalį nuo apatinės baltosios. Po jomis bus gleivių – jas reikia nuplauti arba nukrapštyti. Į indą supilkite švarų karštą vandenį ir virkite išvalytas skrandžio dalis apie 15-20 minučių.
  4. Tada išimkite ir supjaustykite juostelėmis arba griežinėliais – kaip norite. Sudėkite į dubenį ir užpilkite actu. Viską atsargiai sumaišykite, palikite 10-15 minučių.
  5. Supjaustytus tripsus galima palikti tokio pavidalo arba lengvai apkepti, kaip darau aš. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite į jį griežinėliais supjaustytus tripsus.
  6. Tuo metu nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į indą. Išmaišykite ir kepkite apie 2-3 minutes.
  7. Sutarkuokite morkas korėjietiška morkų tarka. Į indą įspauskite česnako skilteles, sudėkite morkų griežinėlius. Įberkite žiupsnelį druskos, maltų juodųjų pipirų ir korėjietiškų morkų prieskonių. Prieskonių aštrumą pasirinkite pagal savo skonį. Išmaišykite ir kepkite apie 1 minutę.
  8. Paruoštą korėjietiškų subproduktų heh sudėkite į dubenį arba gilią lėkštę. Atvėsinkite ir patiekite į stalą apibarstę smulkintomis žolelėmis.
  9. Laimingi jūs!

Parašykite komentarą