Varškės kremas Velykos Receptas


Varškės kremas Velykoms 🍰🌷

Velykos – nuostabi šventė, kupina tradicijų ir skanių patiekalų. Šiandien pasidalinsiu receptu, kaip paruošti lengvą ir skanų varškės kremą, kuris puikiai tiks ant Velykų stalo. 🎉

Ingredientai: 🥄

  • 500 g šviežios varškės
  • 200 g grietinėlės
  • 100 g cukraus
  • 1 a.š. vanilinio cukraus
  • 1 citrinos sultys
  • Porcija uogų (pavyzdžiui, braškių ar mėlynių) 🫐🍓
  • Šokolado drožlės (pasirinktinai) 🍫

Paruošimas: 👩‍🍳

  1. Varškės paruošimas: Pirmiausia, gerai ištrinkite varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tai galima padaryti naudojant maisto trintuvą arba paprastą šluotelę. Svarbu, kad varškė taptų homogeniška ir be gumuliukų.
  2. Grietinėlės paruošimas: Atidžiai išplakite grietinėlę, kol ji taps puri ir šviesi. Plakimo metu galite pridėti truputį cukraus, jei norite saldesnio kremo.
  3. Ingredientų sujungimas: Į ištrintą varškę įpilkite citrinos sultis, o tada atsargiai įmaišykite plaką grietinėlę. Stenkitės nesukelti per daug putų, kad kremas išliktų lengvas ir purūs.
  4. Skonių derinimas: Jei norite, galite pridėti šokolado drožlių ar kitų papildomų ingredientų, kurie atitiktų jūsų skonį. Gerai viską išmaišykite.
  5. Kremą šaldykite: Kremą supilkite į gražius indelius arba išdėliokite ant lėkštės. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve bent porai valandų, kad kremas sustingtų ir susijungtų skoniai.

Patiekimas: 🎉

Prieš patiekiant, papuoškite kremą šviežiomis uogomis, citrinos žievelėmis ar šokolado drožlėmis, kad jis atrodytų dar patraukliau. Varškės kremas puikiai derės su Velykų pyragais ir šokoladiniu desertu. 🍰

Skanaus! 🥳

Parašykite komentarą