Tom Kha Gai sriuba Receptas

Su Naujaisiais metais gražūs žmonės! Pradėkime metus gaiviai ir gaiviai Tom Kha Gai sriuba! Tom Kha Gai sriuba yra absoliutus skanėstas! tai sveikas ir universalus Pakanka, kad prireikus būtų galima paversti vegetarišku patiekalu, o nuostabus dalykas šioje sriuboje yra tai, kad tai pats patiekalas – joje yra makaronų, vištienos ir daržovių! Galite sulenkti bicepsą.

Skonis būdingas tailandietiškiems patiekalams su kontrastingi saldaus, rūgštaus ir aštraus skoniai ateina pro šalį, priverčia sustoti ir paskanauti kiekvienu gurkšniu! Tiesiog skanu! Mano vyrui patinka ši sriuba, aš taip pat. Aš tiesiog mėgstu bet kokią sriubą. Galite pasakyti pagal skaičių sriubos receptai šioje svetainėje. Taigi aš galiu būti šiek tiek šališkas!

Sriuba paruošiama keliais trumpais žingsneliais. Pirmiausia paruoškite visus ingredientus, tada kartu pakepinkite kvepiančius ingredientus, supilkite skysčius, išvirkite vištieną ir minkštas daržoves, įdėkite galutinių skonio stipriklių ir makaronų. Toks paprastas receptas! Nedvejodami įpilkite žuvies padažo arba laimo sulčių pagal skonį. Labiausiai egzotiškas ingredientas, kurį jaučiu, greičiausiai yra kokoso cukraus tačiau šiais laikais vis daugiau prekybos centrų jį aprūpina atsargomis. Arba galite lengvai jį palikti! Kalbant apie kario pastą, aš naudočiau 2 šaukštus, nebent galite toleruoti tik ką nors labai švelnaus, tokiu atveju išbandykite 1 šaukštą. Patiekite su griežinėliais pjaustytais svogūnais ir (arba) šviežia kalendra ir netgi žaliosios citrinos skiltele ant šono.

Spausdinti

Parašykite komentarą