Teriyaki anties širdelės Receptas


Teriyaki anties širdelės receptas

Ingredientai:

  • 500 g anties širdelių 🦆
  • 2 šaukštai sojų padažo 🍶
  • 2 šaukštai medaus 🍯
  • 1 šaukštas ryžių acto 🍚
  • 1 šaukštas sezamo aliejaus 🌰
  • 2 skiltelės česnako, smulkiai pjaustytos 🧄
  • 1 cm imbiero šaknies, smulkiai pjaustytos 🥀
  • Sezamo sėklų, papuošimui 🍉
  • Žaliosios svogūnų, papuošimui 🧅
  • Druska ir pipirai pagal skonį 🌶️

Paruošimas:

1. Paruošimas:

Pirmiausia, gerai nuplaukite anties širdeles po šaltu vandeniu. Dėl patikimumo, galima jas perplauti su šiek tiek druskos paskirstytos ant širdelių. Tada nuvalykite nuo plėvelių ir atskirkite riebalus. 🧼

2. Marinavimas:

Sumaišykite sojų padažą, medų, ryžių actą, sezamo aliejų, česnaką ir imbierą. 🤤 Šiame padaže marinuokite anties širdeles apie 30 minučių, kad jos pasisotintų skoniu. Kartais pamaišykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų.

3. Kepimas:

Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įkepus širdeles, jas išimkite iš marinato ir šiek tiek nusausinkite. 🥘 Keptuvėje sėkmingai apkepsite širdeles, apie 3-4 minutes iš abiejų pusių, kol jos taps auksinės ir šiek tiek traškios.

4. Padažas:

Po to, kai anties širdelės iškepė, į keptuvę supilkite likusį marinatą ir leiskite jam šiek tiek sutirštėti. Galite dėti šiek tiek druskos ir pipirų pagal skonį. 🌟

5. Patiekimas:

Kai padažas sutirštės, sumaišykite jį su keptomis anties širdelėmis. Patiekite ant lėkštės, pabarstykite sezamo sėklomis ir smulkiai pjaustytais žaliaisiais svogūnais. 🥗

6. Pabaiga:

Teriyaki anties širdelės puikiai derės su ryžiais arba daržovėmis. Skanaus! 🤗

Patarimai:

  • Pabandykite pridėti šiek tiek aštrių pipirų, kad suteiktumėte patiekalui daugiau pikantiškumo. 🔥
  • Galite keisti padažo ingredientus pagal savo skonį arba dirbti su kitais mėgstamais marinatais. 🌈

Šis receptas ne tik leis jums be galo mėgautis skaniu patiekalu, bet ir suteiks naujų skonio potyrių! 🥢

Parašykite komentarą