svogunai su actu

Marinuoti svogūnai su actu

Norėdami pašalinti svogūno kartumą, pirmiausia turite jį užpilti verdančiu vandeniu ir palikti pastovėti apie 7 minutes.

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • Svogūnų svogūnai – 250 g
  • Vandens – 250 ml.
  • Druska – 1/2 šaukštelio
  • Cukraus – 1/2 šaukštelio
  • Acto 9% – 5 šaukštai

KAIP KEPTI

  1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais arba žiedais.
  2. Užvirinkite vandenį ir supilkite supjaustytą svogūną, palikite 5-7 min. Tada vandenį nusunkite.
  3. Ištirpinkite cukrų ir druską acte, gautu marinatu užpilkite svogūnus, palikite brinkti apie 10 minučių.

Parašykite komentarą