Švelni varškė ir varškės sūreliai

Puikus labai švelnių ir purių varškės sūrelių ir varškės kremo receptas – pusryčiams ar desertui.

Produktai Švelni varškė ir varškės sūreliai

Varškės sūris – 400 gr
Varškės kreminis sūris – 150 gr
Tryniai – 2 gr.
Cukraus pudra – 60 gr
Kvietiniai miltai – apie 100 g + sūrio rutuliukams gaminti
Augalinis aliejus – kepimui
Vaizdo receptasMinkšti sūrio pyragaičiai su varške ir varškės sūriu

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasMinkšti varškės sūreliai ir varškė
Recepto nuotrauka: Minkšti varškės ir varškės sūreliai – 1 žingsnis
Kaip pasigaminti minkštus ir purius varškės ir varškės sūrelius:

Pusę varškės pertrinkite per stambų sietelį. Taip sūrio pyragaičiai tampa kreminiai ir minkštesni.

Recepto nuotrauka: Švelni varškė ir varškės sūreliai – 2 žingsnis
Visą varškę gerai sumaišykite su cukraus pudra ir druska. Įmaišykite miltus.

Recepto nuotrauka: Švelni varškė ir varškės sūreliai – 3 žingsnis.
Sudėkite kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite varškę ir dar kartą gerai išmaišykite. Mišinys turi būti tvirtas, vientisas ir lengvai formuojamas. Jei tešla šiek tiek skysta, po truputį įberkite miltų.

Recepto nuotrauka: Švelni varškė ir varškės sūreliai – 4 žingsnis.
Šaukštu iškočiokite tešlą ant lengvai miltais pabarstyto stalo ir suformuokite storus apskritimus.
Peiliu ant tešlos kukulių paviršiaus padarykite nedideles tarkavimo juosteles.

Recepto nuotrauka: Švelni varškė ir varškės sūreliai – 5 žingsnis
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Dėkite sūrio pyragėlius ant keptuvės tam tikru atstumu vieną nuo kito, kad jie gerai apkeptų.
Kepkite sūrio pyragėlius keptuvėje, kol iš abiejų pusių taps traškūs.

Recepto nuotrauka: Švelnūs sūrio pyragėliai su varške ir varškės sūriu – 6 žingsnis
Paruoštus sūrio pyragėlius nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

Gaminimo nuotrauka: Švelni varškė ir varškės sūreliai – 7 žingsnis
Minkšti, skanūs, purūs ir minkšti varškės ir varškės sūreliai paruošti! Sūrio pyragėlius patiekite su uogomis, padažais arba grietine.
Gero apetito!

Parašykite komentarą