skumbrė

SKUMBRĖ

SKUMBRĖ ŠVELNI IR SKANI! SU ŠIUO RECEPTU VISIEMS LAIKAMS PAMIRŠITE APIE ŽUVIES PIRKIMĄ!

Ingredientai

  • skumbrė: 2
  • svogūnai: 1
  • maltų juodųjų pipirų: 12-15 žirnelių (malame patys)
  • lauro lapų: 5
  • citrinų: 0.5
  • vandens: vandens: 500 mililitrų
  • druskos: 2,5 valgomojo šaukšto
  • cukraus: 1,5 valgomojo šaukšto
  • aliejaus: 2-3 valgomieji šaukštai

Recepto paruošimas

  1. Pirmiausia išdarinėkite skumbrę. Nupjaukite galvą, išimkite vidurius, kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
  2. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį žiedais.
  3. Citriną supjaustykite pusžiedžiais.
  4. Tada skumbrę sluoksniais sudėkite į gilią lėkštę.
  5. Kiekvieną žuvies sluoksnį užklokite svogūnu, citrina, lauro lapais ir pipirų grūdeliais.
  6. Po to į puodą supilkite vandenį ir užvirinkite.
  7. Suberkite druską, cukrų ir aliejų, išmaišykite. Palikite atvėsti.
  8. Tada gautą sūrymą supilkite ant skumbrės, uždenkite dangčiu arba maistine plėvele.
  9. Padėkite į šaldytuvą vienai dienai, o tada galėsite vaišintis!
  10. Rekomendacija: Daugiau skumbrės receptų: Skumbrės receptai.

Parašykite komentarą