Kreveciu Sriuba

KREMINĖ KREVEČIŲ SRIUBA

Kvapni krevečių sriuba su grietinėle ir morkomis. Kreminę sriubą su krevetėmis gana lengva pagaminti. Krevetes galima lengvai pagaminti iš konservuotų arba šaldytų krevečių. Susmulkintos morkos suteikia sriubai gražią spalvą ir sodrų skonį, o morkų žvaigždutės – skanią puošmeną. Šią sriubą patiekite su šviežiomis žolelėmis.

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • Kremas 1
  • Krevetės 150
  • Morkos 1
  • Bulvės 3
  • Svogūnai 1
  • Kvietiniai miltai 1
  • Vanduo 2
  • Sausi prieskoniai 0,3
  • Augalinis aliejus 1
  • Paprastoji druska 1,5

VALGYMO METODAS

  1. Sudėkite krevetes į dubenį, pabarstykite prieskoniais ir palikite brinkti. Nulupkite morkas, bulves ir svogūnus.
  2. Bulves supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Nuo to momento, kai užvirs, virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
  3. Kol bulvės verda, smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, o storesnę morkų pusę supjaustykite apskritimais ir subadykite peiliu. Likusias morkas ir atraižas susmulkinkite blenderiu arba sutarkuokite smulkiausia tarka.
  4. Kepkite morkų žvaigždutes augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
  5. Į bulves sudėkite smulkintą svogūną ir smulkintas morkas, virkite dar 10 minučių.
  6. Į sriubą per sietelį nuolat maišydami suberkite miltus.
  7. Po miltų į keptuvę supilkite grietinėlę, įberkite druskos, sudėkite keptas jūrų žvaigždes ir atšildytas krevetes.
  8. Sriubą virkite dar tris minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir uždengę dangčiu pavirkite 10 minučių.
  9. Kreminę kreminę krevečių sriubą patiekite karštą vakarienei su šviežiomis petražolėmis.
Apžvalga
recipe image
Recepto pavadinimas
Kreveciu Sriuba
Paskelbta
Paruošimo laikas
Vidutinis įvertinimas
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Parašykite komentarą