krabų salotos

Krabų salotos receptas

Šios paprastos krabų salotos gaminamos iš krabų mėsos imitacijos, kubeliais pjaustytų svogūnų ir salierų, sumaišytų su kreminiu majonezo padažu. Skanu patiekti su salotomis, ant sviestinių krekerių arba ant mėgstamos sumuštinių bandelės.

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • 24 uncijos krabų mėsos imitacijos – dribsnių arba lazdelių, susmulkintos
  • ½ raudonojo svogūno – supjaustyto kubeliais
  • 1 saliero stiebas – supjaustytas kubeliais
  • 2 šaukštai laiškinių česnakų – susmulkinti, plius daugiau patiekimui
  • ¾ puodelio majonezo – neriebaus arba neriebaus
  • ¼ puodelio grietinės arba paprastojo graikiško jogurto
  • 1 valgomasis šaukštas šviežių citrinos sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis Dižono garstyčių
  • ½ arbatinio šaukštelio „Old Bay” prieskonių
  • druskos ir pipirų – pagal skonį

INSTRUKCIJOS

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite krabų imitaciją, raudonąjį svogūną, salierą ir laiškinius česnakus.
  2. Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, šviežių citrinų sultis, Dižono garstyčias, „Old Bay” prieskonius, druską ir juoduosius pipirus.
  3. Kreminį majonezo padažą supilkite ant krabų ir atsargiai išmaišykite, kad susijungtų. Pagal skonį papildomai pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
  4. Patiekite iš karto arba perpilkite į sandarų indą ir laikykite šaldytuve iki 2 dienų.

Parašykite komentarą