kepta lašiša keptuvėje

Greitai kepta lašiša

Siūlau pradėti žuvų patiekalų studijas nuo šio recepto. Žiūrėkite, kaip paruošti greitai keptą lašišą. Specialių prieskonių nebus, tik juodieji pipirai ir druska. Šiek tiek aliejaus, 15 minučių laiko – ir viskas! Taip paprasta, bet tai yra restorano stilius. Garnyras – bulvių košė.

Sudėtis / sudedamosios dalys:

  • Lašišos filė – 4 vnt.
  • Alyvuogių aliejaus – 1 valgomasis šaukštas
  • Druska – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį

Kaip paruošti greitai ant grotelių keptą lašišą

  1. Filė iš visų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite žuvį iš vienos pusės 4 minutes.
  3. Ir dar 4 minutes kitoje pusėje.
  4. Štai ir viskas! Patiekalas paruoštas! Patiekite lašišą su garnyru. Gero apetito!

Parašykite komentarą