Grybai su grietine

Ar esate grybų mėgėjas? Šis grybų grietinės padaže receptas yra toks paprastas ir labai skanus garnyras. Spėju, kad jis gana paplitęs rusų ir ukrainiečių virtuvėje. Pirmą kartą šį patiekalą išbandėme mano mamos namuose Kalifornijoje ir jis buvo mūsų darbų sąraše maždaug metus (taip, tai tikrai ilgas sąrašas).

Galite naudoti pievagrybius, cremini arba baby bella grybus arba derinti skirtingų rūšių grybus, kad būtų šiek tiek daugiau skonio. Man patinka bella grybai, nes jie yra sodresnio skonio ir mėsingesni. Šis patiekalas puikiai dera su bulvių koše.


Grybai su grietine ingredientai:

300 g nuplautų ir nusausintų grybų (baby bella’s, cremini arba pievagrybių).
1 vidutinio dydžio arba 2 maži svogūnai
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai grietinės
Druskos ir pipirų pagal skonį
Susmulkintas žaliasis svogūnas, nebūtina papuošti

 

Šiame įraše gali būti partnerių nuorodų. Perskaitykite mano informacijos atskleidimo politiką.

Ar mėgstate grybus? Šis grybų grietinės padaže receptas yra toks paprastas ir iš jo paruošite aromatingą nedidelį garnyrą. Spėju, kad jis gana paplitęs rusų ir ukrainiečių virtuvėje. Pirmą kartą šį patiekalą išbandėme mano mamos namuose Kalifornijoje ir jis buvo mūsų darbų sąraše maždaug metus (taip, tai tikrai ilgas sąrašas).

Galite naudoti pievagrybius, cremini arba baby bella grybus arba derinti skirtingų rūšių grybus, kad būtų šiek tiek daugiau skonio. Man patinka bella grybai, nes jie yra sodresnio skonio ir mėsingesni. Šis patiekalas puikiai dera su bulvių koše.

Grybų grietinėje ingredientai:
1 lb nuplautų ir nusausintų grybų (baby bella’s, cremini arba pievagrybių).
1 vidutinio dydžio arba 2 maži svogūnai
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai grietinės
Druskos ir pipirų pagal skonį
Susmulkintas žaliasis svogūnas, nebūtina papuošti

Grybai grietinėje

Kaip pasigaminti grybus grietinėje 4 paprasti žingsniai:
1. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Pievagrybius supjaustykite 1/4″ storio griežinėliais.

Grybai grietinėje

2. Vidutinėje, nepridegančioje keptuvėje 1-2 valg. š. alyvuogių aliejaus kelias minutes arba kol svogūnai įgaus auksinę spalvą, pakepinkite.

Grybai grietinėje-4

3. Atskiroje didelėje keptuvėje 1-2 valgomuosiuose šaukštuose alyvuogių aliejaus pakepinkite griežinėliais pjaustytus grybus, kol suminkštės. 3. Jei grybai išskiria daug sulčių, nusunkite sulčių perteklių; šiek tiek sulčių palikite. Atrodo, kad „Baby Bella” grybai nėra tokie sultingi kaip pievagrybiai ar kreminiai, todėl mums nereikėjo nusausinti.

Grybai grietinėje-5

4. Sumaišykite grybus ir svogūnus. Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus grietinės ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Grybai grietinėje-1

Mėgaukitės, mėgaukitės!

 

Parašykite komentarą