geriausios pomidoru sultys

Geriausia pomidorų sriuba

Ingredientai:

  • 1 vidutinio dydžio baltas arba geltonas svogūnas
  • 6 valgomieji šaukštai (3/4 lazdelės) sviesto
  • Dvi 14,5 uncijos skardinės supjaustytų pomidorų
  • Vienas 46 uncijų butelis arba skardinė pomidorų sulčių
  • 3-6 šaukštai cukraus
  • 1 arba 2 šaukštai vištienos pagrindo arba 3 vištienos sultinio kubeliai
  • Šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 1 puodelis chereso, nebūtinai
  • 1 1/2 puodelio riebios grietinėlės
  • 1/4 puodelio smulkintų šviežių bazilikų
  • 1/4 puodelio smulkintų petražolių lapų

Nurodymai:

  1. Pirmiausia supjaustykite svogūną kubeliais. Dideliame puode arba olandiškoje orkaitėje ištirpinkite sviestą. Suberkite svogūnus ir kepkite, kol taps permatomi.
  2. Dabar suberkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir išmaišykite. Supilkite pomidorų sultis.
  3. Toliau – ir tai labai svarbu – norėdami kovoti su pomidorų rūgštingumu, įberkite 3-6 valgomuosius šaukštus cukraus. Dabar norėsite pradėti nuo mažesnio kiekio, tada paragaukite ir, jei reikia, įberkite daugiau. Kai kurie pomidorai ir sultys yra rūgštesni už kitus. (Aš naudojau 6 valgomuosius šaukštus cukraus.)
  4. Tada į puodą įpilkite 1 arba 2 šaukštus vištienos pagrindo. Aš įdėjau 3, ir to buvo šiek tiek per daug.
  5. Dabar galite įberti daug šviežiai maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite, kad susijungtų, tada kaitinkite beveik iki virimo. Tada išjunkite ugnį.
  6. Jei norite, įpilkite chereso. Įmaišykite grietinėlę. Sudėkite bazilikus ir petražoles ir išmaišykite.
  7. Sriubą patiekite šiltą!

Parašykite komentarą