Elektrinio vaflininko vaflių receptas

Vafliai nuo seno yra mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų skanėstas. Nedaugelis žmonių gali atsispirti vien tik naminių vaflių vaizdui. Yra nemažai vaflių receptų. Šiandien norėčiau su jumis pasidalyti vaflių, gaminamų elektrinėje vaflinėje, receptu. Šį nuostabų receptą gavau iš savo mamos. Šiuos vaflius man kepė mama, kai buvau vaikas, ir aš juos labai, labai mylėjau, o dabar pati juos kepu savo mylimiems vyrams, ir jie yra labai patenkinti. Išbandykite juos, esu tikra, kad ir jums patiks.

Sudedamosios dalys

Norint gaminti vaflius elektrine vaflininke, reikia

  • (25 vafliams):
  • 350-400 g miltų;
  • 250 g sviesto;
  • 250 g granuliuoto cukraus
  • 100 g pieno
  • 5 kiaušiniai;
  • 1 šaukštelis augalinio aliejaus.

Maisto gaminimo procesas

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
  2. Įdėkite kambario temperatūros sviesto. Šluotelė.
  3. Įpilkite kambario temperatūros pieno. Šluotelė.
  4. Persijokite miltus ir nedidelėmis porcijomis įmaišykite į tešlą, minkydami tešlą.
  5. Tešla turi būti gana plona.
  6. Gerai įkaitinkite vaflinę, konditeriniu šepetėliu patepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite. Paimkite kelis šaukštus tešlos, supilkite ją į vaflinę, sandariai uždarykite dangtį ir kepkite, kol vaflis paruduos (aukso spalvos laipsnį pasirenkate patys, kaip jums labiausiai patinka).
  7. Karštą (!) vaflį iš vaflinės ištraukite peiliu arba šakute ir iš karto susukite.
  8. Likusius vaflius paruoškite taip pat. Mėgaukitės arbata!
  9. Jei mėgstate vaflius su kremu, pasigaminkite mėgstamo kremo ir pripildykite vaflius vamzdeliu. Galite pasigaminti, pavyzdžiui, mandarinų kremą.
  10. Valgykite ir mėgaukitės!

Parašykite komentarą