Apelsinų arbata su mėtomis

Kvapni arbata šaltuoju metų laiku. Klasikinė juodoji arbata su citrusinių vaisių aromatu ir gaiviu mėtų prieskoniu. Į virdulį bus dedama alaus virimo metu ir šviežiai, kai jis bus patiekiamas puodelyje. Taip lengva paįvairinti savo arbatą!

Produktai Apelsinų arbata su mėtomis

Juodosios arbatos – 1,5-2 šaukšteliai.
Oranžinė – 0,5 vnt.
Šviežios mėtos – kelios šakelės.
Vanduo (verdantis) – 600 ml.
*
Papildomai:
Cukraus – pagal skonį
Medus – pagal skonį
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasAranžinė arbata su mėtomis
Recepto nuotrauka: Apelsinų mėtų arbata – 1 žingsnis
Paruoškite reikiamus ingredientus.
Užvirinkite vandenį bet kokiu patogiu būdu.

Recepto nuotrauka: Apelsinų mėtų arbata – 2 žingsnis
Apelsiną supjaustykite apelsino griežinėliais; mums reikės 3-4 apelsino griežinėlių.

Recepto nuotrauka: Apelsinų mėtų arbata – 3 žingsnis
1 arba 2 oranžinius apskritimus supjaustykite trikampėliais.

Recepto nuotrauka: Apelsinų arbata su mėtomis – 4 žingsnis
Į arbatinuką supilkite juodąją arbatą.

Recepto nuotrauka: Apelsinų arbata su mėtomis – 5 žingsnis.
Įdėkite 2 apelsinų apskritimus (patogumo dėlei juos galite supjaustyti mažesniais gabalėliais).

Recepto nuotrauka: Apelsinų pipirmėčių arbata – žingsnis Nr. 6
Nuplaukite mėtas ir sudėkite jas į virimo puodą. Keletas mėtų lapelių paliekama patiekti.

Recepto nuotrauka: Apelsinų pipirmėčių arbata – žingsnis Nr. 7
Į virdulį supilkite verdantį vandenį, uždenkite ir palikite 7-10 minučių.

Recepto nuotrauka: Apelsinų mėtų arbata – 8 žingsnis
Į puodelius įdėkite keletą apelsino griežinėlių.

Recepto nuotrauka: Apelsinų arbata su mėtomis – 9 žingsnis
Apelsinus užpilkite apelsinų arbata ir papuoškite mėtų lapeliais.

Recepto nuotrauka: Apelsinų arbata su mėtomis – 10 žingsnis
Patiekdami galite pagal skonį įberti cukraus arba medaus.
Mėgaukitės arbata!

Parašykite komentarą