Skanūs choux blyneliai su užpilu. Ant jų dedamas sūris. Skanu. Pabandykite kefyru pasigaminti blynų, užpiltų verdančiu vandeniu, ir jums tikrai patiks.
Produktai Pasukų kreminiai blyneliai su užpilu
Kefyras – 1 puodelis
Vandens – 1 puodelis
Kiaušiniai – 2 vnt.
Augalinis aliejus – 2 šaukštai.
Miltai – 1 puodelis
Druska – 1/2 šaukštelio.
Cukrus – 2 šaukštai.
Kepimo milteliai – 1/2 šaukštelio.
Kietasis sūris – pagal skonį
Video receptasVirti blyneliai su kefyru ir kepiniu ant viršaus
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasKepti blynai su kefyro tešla
Recepto nuotrauka: Blynų su virintu kefyru gamyba – 1 žingsnis
Paruoškite kefyro kremo blynams skirtus ingredientus.
Gaminimo nuotrauka: „choux” blynelių su virintu kefyru gaminimas – 2 žingsnis
Kaip pagaminti pasukų blynelius su pasukomis:
Iš anksto persijotus miltus supilkite į dubenį.
Įkaitinkite keptuvę.
Recepto nuotrauka: kefyro blynų gamyba su keptais blynais – 3 žingsnis.
Įberkite druskos, 2 šaukštus cukraus ir kepimo miltelių. Sumaišykite.
Recepto nuotrauka: Blynų su kefyro tešla gaminimas – 4 žingsnis.
Įmuškite 2 kiaušinius. Švelniai sumaišykite.
Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 5 žingsnis.
Įpilkite puodelį kefyro. Maišykite iki vientisos masės, kad nesusidarytų gumuliukų.
Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 6 žingsnis.
Į stiklinę įpilkite karšto vandens. Supilkite jį į tešlą.
Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 7 žingsnis.
Viską gerai išplakite.
Recepto nuotrauka: Blynų su kefyru gaminimas ir kepimas – 8 žingsnis.
Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus.
Recepto nuotrauka: Pasukų virti blynai – 9 žingsnis.
Pradėkite kepti blynus. Supilkite tešlą ant įkaitintos grotelių keptuvės ir mentele ištieskite ją per visą paviršių.
Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 10 žingsnis.
Palaukite, kol blynas iš vienos pusės paruduos, tada apverskite į kitą pusę.
Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 11 žingsnis
Kol blynas kepa iš antros pusės, ant viršaus pabarstykite smulkintą sūrį. Tai bus viršus. Susukite blyną ir išimkite iš keptuvės.
Kefyro tešlos blynelius patiekite karštus.