Blyneliai su špinatais ir paprikomis

Blyneliai įdaryti špinatais, paskaninti lydytu sūriu ir paprikomis. Pieno pripildytas blynų receptas – skanus!

Produktai Blyneliai su špinatais ir paprikomis

Blynams:
Švieži špinatai – 50 gr
Pienas – 250 ml
Kiaušiniai – 2 vnt.
Miltai – 6 valgomieji šaukštai
Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas + keptuvei patepti
Druska – žiupsnelis
Įdarui:
Lydytas sūris – 2 vnt.
Raudonosios paprikos – 0,5 p.c.
Česnakai – 2-3 skiltelės
Majonezas – 3 šaukštai
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasBlina su špinatais ir paprikomis
Recepto nuotrauka: Blyneliai su špinatais ir paprikomis – 1 žingsnis.
Špinatų ir paprikų blynų ingredientai.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su špinatais ir paprikomis – 2 žingsnis
Kaip pasigaminti špinatų ir paprikų blynelius:

Špinatų lapus nuplaukite ir 3-4 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Tada nusausinkite ir smulkiai supjaustykite lapus.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su špinatais ir paprikomis – 3 žingsnis
Iš miltų, kiaušinių, pieno, aliejaus ir druskos išmaišykite blynų tešlą. Sudėkite susmulkintus špinatų lapus ir gerai išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su špinatais ir paprikomis – 4 žingsnis
Špinatų blynelius kepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje riebalais pateptoje keptuvėje.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su špinatais ir paprikomis – 5 žingsnis
Iškepkite 5-6 blynus. Kol blynai aušta, paruoškite įdarą.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su špinatais ir paprikomis – 6 žingsnis
Nuplaukite paprikas, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką sutarkuokite česnako spaustuku. Sumaišykite kiaušinius ir įmaišykite majonezą.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su špinatais ir pipirais – 7 žingsnis.
Ant blynų užtepkite įdaro, susukite špinatų blynus ir perpjaukite juos per pusę.
Špinatų ir paprikų blyneliai paruošti. Gero apetito!

Parašykite komentarą