Spageti skvošas ant kepsninės

Įkvėpkite saldaus spagečių skvošo skonio su dūminiu šonu. Norėdami užbaigti kepimą, naudokite aliuminio padėklą, specialiai skirtą kepsninei.

Ingridientai

1 spageti skvošas
60 ml (1/4 puodelio) alyvuogių aliejaus
30 ml (2 a.š.) susmulkintų česnako žiedų
30 ml (2 a.š.) kapotų petražolių
30 ml (2 a.š.) susmulkinto baziliko
Druska ir pipirai pagal skonį


Spageti skvošas ant kepsninės

Paruošimas

  • Nustatykite kepsninę į didelę galią. Moliūgą perpjaukite per pusę išilgai. Naudodami šaukštą pašalinkite sėklas ir siūlus.
  • Dubenyje sumaišykite aliejų, česnako skiltelę, petražoles, bazilikus ir prieskonius.
  • Šepetėliu nuvalykite moliūgo minkštimą.
  • Pradėkite virti ant grotelių padėdami moliūgų puseles minkštimo puse žemyn.
  • Kepkite ant grotelių 2 minutes. Apverskite moliūgų puses ir padėkite ant aliuminio padėklo.
  • Minkštimą aptepkite kvapniu aliejumi, o likusį aliejų supilkite į moliūgo pusės ertmes.
  • Padėkite padėklą ant kepsninės ir uždarykite dangtį.
  • Sumažinkite intensyvumą iki vidutinės galios ir virkite 30–45 minutes.
  • Moliūgai iškepa, kai šakute lengvai atsiskiria siūlai.

Parašykite komentarą