Įkvėpkite saldaus spagečių skvošo skonio su dūminiu šonu. Norėdami užbaigti kepimą, naudokite aliuminio padėklą, specialiai skirtą kepsninei.
Paruošimas
- Nustatykite kepsninę į didelę galią. Moliūgą perpjaukite per pusę išilgai. Naudodami šaukštą pašalinkite sėklas ir siūlus.
- Dubenyje sumaišykite aliejų, česnako skiltelę, petražoles, bazilikus ir prieskonius.
- Šepetėliu nuvalykite moliūgo minkštimą.
- Pradėkite virti ant grotelių padėdami moliūgų puseles minkštimo puse žemyn.
- Kepkite ant grotelių 2 minutes. Apverskite moliūgų puses ir padėkite ant aliuminio padėklo.
- Minkštimą aptepkite kvapniu aliejumi, o likusį aliejų supilkite į moliūgo pusės ertmes.
- Padėkite padėklą ant kepsninės ir uždarykite dangtį.
- Sumažinkite intensyvumą iki vidutinės galios ir virkite 30–45 minutes.
- Moliūgai iškepa, kai šakute lengvai atsiskiria siūlai.