Skani kiauliena, įdaryta džiovintomis slyvomis ir žemės riešutais su obuolių ir garstyčių padažu.
Produktai Kiauliena Wovodinski
Kiaulienos filė (nugarinė) – 600 g.
Džiovintos slyvos be kauliukų – 50 g
Lupti žemės riešutai – 50 g
Sviestas arba augalinis aliejus – 3 šaukštai.
Druska
Malti juodieji pipirai
Padažui:
Saldžiarūgščiai obuoliai – 500 gr (šiam padažui labai tinka Semerenko veislės obuoliai).
Garstyčios – 1 valgomasis šaukštas.
Miltai – 1 valgomasis šaukštas.
Sviestas – 1 valgomasis šaukštas.
Malti kmynai – 0,5 arbatinio šaukštelio
(suaugusiems galima vartoti: 50 ml sauso baltojo vyno arba 50 ml grietinėlės ir 0,5 arbatinio šaukštelio obuolių acto)
Druska – žiupsnelis
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Kiaulienos Vovodinski
Kaip paruošti receptą: Wovodinskio kiauliena – 1 žingsnis
Supjaustykite nugarinę į dvi dalis. Neperpjaukite vieno gabalėlio.

Recepto nuotrauka: Kobės kiauliena – 2 etapas
Aptepkite mėsą, bet ne per plonai. Pasūdykite ir papipirinkite.
Slyvas pasūdykite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite su smulkintais žemės riešutais.
Recepto nuotrauka: Wawodzinskio kiauliena – 3 žingsnis.
Kiaulienos kotletus įdarykite faršu. Į vieną pusę dėkite įdaro, o kitą uždenkite. Kraštus galite susegti dantų krapštuku.
Recepto nuotrauka: Wovodinskio kiaulienos kotletai – 4 žingsnis
Kepkite kiaulienos kotletus aliejuje. Tada kiekvieną kotletą atskirai suvyniokite į foliją, sudėkite ant kepimo skardos ir 40-60 minučių pašaukite į šiltą orkaitę (iki 100 laipsnių).
Recepto nuotrauka: Wawodinskio kiaulienos kotletai – 5 veiksmas
Patiekite kotletus su keptomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis kaip garnyrą. Pageidautina mėsai paruošti saldžiarūgštį padažą.
Recepto nuotrauka: Kiauliena pagal Vovodiną – 6 žingsnis
Obuolius nuplaukite, nulupkite, išimkite šerdį,
Kaip paruošti receptą: Wovodilka Kiauliena – žingsnis Nr. 7.
Juos sutarkuokite smulkia tarka.
Recepto nuotrauka: Wuwodzinski Kiauliena – žingsnis Nr. 8
Svieste pakepinkite miltus, supilkite vyną (grietinėlę ir actą), užvirinkite, sudėkite obuolius, druską, kmynus. Švelniai kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Palikite atvėsti, įmaišykite garstyčias ir švelniai suplakite.
Recepto nuotrauka: Wovodinski kiauliena – 9 žingsnis
Lengvas, saldžiarūgštis padažas, tinkantis prie mėsos ir žuvies.
Gero apetito!