Meksikietiška sriuba Sudedamosios dalys
- 2 svogūnai, supjaustyti kubeliais
- 250 g šoninės, supjaustytos kubeliais
- 3 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos
- 1 skarda raugintų kopūstų (apie 1 kg)
- 2 šaukštai pomidorų kečupo
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
- 500 ml atsargų
- 1 lauro lapas
- saldžiosios paprikos milteliai
- Kmynų sėklos
- Druska ir pipirai
- Grietinė
- Petražolės, susmulkintos
Paruošimas
Darbo laikas apie 15 minučių
Iš viso maždaug 15 minučių
Gerai apkepkite faršą.
Svogūnus ir paprikas supjaustykite kubeliais ir sudėkite į maltą mėsą.
Nusausinkite kukurūzus ir pupeles, pupeles gerai nuplaukite vandeniu ir sumaišykite su malta mėsa.
Nuluptus pomidorus įmaišykite į maltą mėsą su trupučiu pomidorų sulčių. Supilkite kečupą ir sultinį ir trumpai užvirinkite.
Pagal skonį pagardinkite Vusterio padažu (aš taip pat pagardinau šiek tiek „Maggi” sultinio ir skysto „Maggi”).
Garnyras: bagetė