Meksikietiška sriuba

Meksikietiška sriuba Sudedamosios dalys

  • 2 svogūnai, supjaustyti kubeliais
  • 250 g šoninės, supjaustytos kubeliais
  • 3 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos
  • 1 skarda raugintų kopūstų (apie 1 kg)
  • 2 šaukštai pomidorų kečupo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
  • 500 ml atsargų
  • 1 lauro lapas
  • saldžiosios paprikos milteliai
  • Kmynų sėklos
  • Druska ir pipirai
  • Grietinė
  • Petražolės, susmulkintos

Paruošimas

Darbo laikas apie 15 minučių

Iš viso maždaug 15 minučių
Gerai apkepkite faršą.
Svogūnus ir paprikas supjaustykite kubeliais ir sudėkite į maltą mėsą.
Nusausinkite kukurūzus ir pupeles, pupeles gerai nuplaukite vandeniu ir sumaišykite su malta mėsa.
Nuluptus pomidorus įmaišykite į maltą mėsą su trupučiu pomidorų sulčių. Supilkite kečupą ir sultinį ir trumpai užvirinkite.
Pagal skonį pagardinkite Vusterio padažu (aš taip pat pagardinau šiek tiek „Maggi” sultinio ir skysto „Maggi”).

Garnyras: bagetė

Parašykite komentarą