Anksčiau maniau, kad labai nemalonu, kai žmonės sakydavo, jog trokšta salotų. Arba kad žmonės, kurie nuolat valgo salotas ir jas mėgsta, yra nemalonūs.
Bet iš tikrųjų aš taip ribodavau savo maistą, kad niekada netrokšdavau sveiko maisto. Man norėjosi riebalų ir cukraus, nes netinkamai maitinau savo kūną. Dabar, kai valgau pakankamą kiekį baltymų, sveikų riebalų ir saugaus krakmolo, rimtai niekada netrokštu nesveiko maisto. Mane natūraliai traukia sveikas maistas, ir tai nuostabu. Tiesiogine to žodžio prasme nėra problema atsisakyti saldainių, torto ar sausainių. Jei ko nors iš to noriu, pasigaminu sau ir neriboju. Tačiau mandagiai atsisakau kviečių ir genetiškai modifikuotų cukrinių runkelių pripildytų desertų ne tik todėl, kad nuo jų jaučiuosi kaip šūdas, bet ir todėl, kad iš tiesų neturiu jokio noro jų valgyti.
Todėl dabar trokštu tokių dalykų kaip salotos su daug jalapeno, nes esu priklausoma nuo aštraus maisto. Jis taip gerai degina.
1 didelis pomidoras, supjaustytas kubeliais
1/2 agurko, supjaustyto kubeliais
1 avokadas supjaustytas
1 didelis jalapeno supjaustytas kubeliais
1/4 raudonojo svogūno, supjaustyto kubeliais
šlakelis alyvuogių aliejaus
Himalajų druskos
INSTRUKCIJOS
Susmulkinę ir supjaustę visus ingredientus kubeliais, sumaišykite su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir jūros druska. Valgykite kaip užkandį, garnyrą arba ant viršaus uždėkite keptų krevečių.