Spagečiai su tuno padažu

Spagečiai su pomidorų ir tuno padažu yra lengvai pagaminamas patiekalas, kurį galima patiekti pietums arba vakarienei!

Produktai Spagečiai su tuno padažu

Ingredientai (2 porcijoms)
Spagečiai – 250 g
Tunų konservai – 110 g
Kaparėliai – 1 valgomasis šaukštas.
Česnakai – 2 skiltelės
Pomidorai savo sultyse – 250 ml
Alyvuogių aliejus – 1 valgomasis šaukštas.
Druska – pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
Petražolės – 5 g.
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSpagečiai su tuno padažu
Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – 1 žingsnis.
Paruoškite visus ingredientus.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – 2 žingsnis
Į puodą supilkite 1 l vandens ir užvirinkite. Įberkite 1 šaukštelį druskos. Sudėkite spagečius ir virkite 10-12 minučių (tikslią trukmę rasite spagečių instrukcijų pakuotėje). Paruoštus spagečius sumeskite į sietelį, kad nutekėtų visas skystis.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – 3 žingsnis
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir maišydami porą minučių pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką. Česnakai neturi sudegti.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – 4 žingsnis.
Į keptuvę kartu su česnakais sudėkite pomidorus su sultimis arba smulkiai supjaustytus pomidorus.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – 5 žingsnis
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – 6 žingsnis
Nusausinkite skystį iš tuno konservų ir sudėkite žuvies gabalėlius į keptuvę.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – 7 žingsnis
Sudėkite kaparėlius ir smulkiai supjaustytas petražoles. Padažą virkite dar 5-6 minutes.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – žingsnis Nr. 8
Sudėkite spagečius į keptuvę su padažu ir viską gerai išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Spagečiai su tuno padažu – žingsnis Nr. 9
Spagečiai su tuno padažu paruošti. Gero apetito!

Parašykite komentarą