Neįprastas, bet labai skanus patiekalas – piene troškintas banginis su daržovių marinatu. Aprašymas tik dviem žodžiais – švelnus ir sultingas.
Produktai Pollakas po marinatu
Ingredientai (8 porcijoms)
Menkės filė – 1 kg
Morkos – 1 morka
Svogūnai – 1-2 vnt.
Augalinis aliejus – 50 g
Pienas – 300-400 g
Druska – pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
Miltai – 100-150 gr.
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasMintelių marinatas
Recepto nuotrauka: Pollak marinatas – 1 žingsnis
Kaip paruošti Pollock marinatą:
Atšildykite lašišų filė, nuplaukite ir supjaustykite porcijomis.
Recepto nuotrauka: Pollak marinatas – 2 etapas
Nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite morkas stambia tarka.
Recepto nuotrauka: Pollak marinatas – 3 etapas
Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite svogūną pusžiedžiais.
Recepto nuotrauka: Sautéed Pollack – 4 žingsnis.
Pagardinkite druska, pipirais ir apvoliokite miltuose.

Recepto nuotrauka: Pollak marinatas – 5 etapas.
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Įdėkite paruoštą žuvį. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus (po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės).
Recepto nuotrauka: Pollak marinatas – 6 etapas.
Sudėkite žuvį į katilą vienu sluoksniu. Ant viršaus uždėkite šiek tiek svogūnų.
Recepto nuotrauka: Marinuoti Pollak – 7 etapas.
Tada įdėkite dalį morkų. Tada pakartokite sluoksnius.
Recepto nuotrauka: Pollak marinatas – 8 etapas.
Žuvį užpilkite pienu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Užvirinkite žuvį, tada sumažinkite kaitrą iki mažiausios. Uždenkite dangčiu. Troškinkite po marinatu 30-35 minutes, kol morkos bus paruoštos.
Recepto nuotrauka: Pollak marinatas – 9 etapas
Paruoštas Pollak marinatas.
Mėgaukitės:)