Ant grotelių kepama apkepta žuvies filė. Greita ir skanu.
Produktai Žuvis, apvoliota džiūvėsėliuose, kepta ant grotelių
Žuvis (filė)
Duonai paskaninti:
Duonos trupiniai
Petražolių žalumynai – 3 šakelės
Kedro riešutai – 2 valgomieji šaukštai.
Česnakai – 2-3 skiltelės.
Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai.
Druska –
Keptai žuviai apvolioti naudojau tą patį mišinį kaip ir „Paukščių” suktinukams įdaryti.
Žuvis, apkepta ant grotelių, žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas
Recepto nuotrauka: Ant grotelių kepta žuvis – 1 žingsnis
Kaip kepti žuvį ant grotelių:
Sumaišykite džiūvėsėlius su kedro riešutais, smulkintais česnakais ir petražolėmis bei alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska ir išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Ant grotelių kepta apkepta žuvis – 2 etapas.
Atšildykite žuvies filė. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Recepto nuotrauka: Ant grotelių kepta žuvis su duona – 3 etapas.
Žuvį iškepkite.
Recepto nuotrauka: ant grotelių kepta žuvis – 4 žingsnis.
Kepkite be aliejaus ant gerai įkaitintos grilio keptuvės. Gero apetito!